Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Verkstadschef

Om tjänsten

Beskrivning

Alfr.

Anderssons Milktrans AB i Götene har en verkstad för tunga fordon. Huvudsakligen servar verkstaden egna och kunders tankbilar. En hög och flexibel servicegrad är nödvändig eftersom vi med 24/7 skiftkörning bedriver intransport av mjölk från lantbruk till mejeri och transporter av mejeriprodukter mellan mejerier. Vi sköter också leveranser av flytande foderprodukter till djurbesättningar. Idag är vi ett femtiotal medarbetare, varav 4 arbetar i verkstaden. Vi ingår i Alfr. Andersson Bolagen som ett av flera dotterbolag inom Transport och Logistik. Besök gärna vår hemsida: www.aamilktrans.se

Arbetsuppgifter
Rollen som verkstadschef är en mycket viktig resurs hos oss, då våra fordon används 24/7. Som verkstadschef är du ansvarig för planering av det dagliga arbetet, vilket i huvudsak innebär service och reparation av tankfordon. Du fördelar arbetet bland företagets mekaniker och gör prioriteringar bland ordrarna i nära samarbete med våra transportledare. Du ansvarar också för inköp av reservdelar och ett lager med dessa. Tjänsten innebär även att strukturera, planera och utveckla verkstaden för att locka nya kunder. Viss administration ligger i tjänsten och vi arbetar i Pyramid.

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen har du minst gymnasial utbildning och några års erfarenhet som lastbilsmekaniker. Du är en duktig mekaniker, gärna med kunskap inom svetsning och hydraulik då det kan hända att du ibland får hjälpa till med service och reparationer av fordonen. Vi ser gärna att du har CE-kort.

Vi önskar att du har vana av, och trivs med att leda och skapa ett gott samarbetsklimat. Att tjänsten innehåller både praktiska och administrativa inslag tycker du bara är stimulerande. Att ha viljan att utveckla, driva och se möjligheter är viktigt eftersom vi gärna vill växa och skaffa fler kunder.

Som person är du serviceinriktad, ordningsam och en ”coach” för teamet. Du trivs i ett högt tempo och bidrar med gott humör och hög arbetsmoral även på lite udda tider. Arbetet innebär kontakt med våra kunder och leverantörer därför är det viktigt att du som person är utåtriktad och trivs med att ge service.

Villkor

Tillsvidareanställning 100 % efter provanställning. Vi tillämpar individuell lönesättning.

För mer information kontakta rekryteringskonsult Käth Birgetz på telefon 0510-54 78 60.

Vi vill ha din ansökan senast den 6 september

LastbilsmekanikerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
100%. Tillträde: Omgående efter överenskommelse
tillsvidareanställning
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Alfr. Anderssons Milktrans AB i Götene

Ansökan

Referens:
2015/13
Webbplats:
https://bemanningshuset.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:72741/where:1/
Sista ansökningsdag:
2015-09-13


Senaste inkomna jobb