Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Säljande Verkmästare med ledaregenskaper

Om tjänsten

Verkmästare
Lantmännen är en av Nordens största koncerner inom lantbruk, maskin, energi och livsmedel. Vi ägs av 32 000 svenska lantbrukare, har cirka 8 500 anställda, har närvaro i ett 20-tal länder och omsätter 33 miljarder kronor. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom att vi har forskning, utveckling och verksamhet i hela kedjan så kan vi tillsammans ta ansvar från jord till bord. Lantmännen Maskin marknadsför och ger service för ett komplett produktsortiment av lantbruksmaskiner bland annat varumärkena Valtra, Fendt och Claas.Som Verkmästare på vår anläggning i Köping ansvarar du för att leda och vara delaktig i det dagliga verkstadsarbetet. Du ser till att arbetet utförs enligt gällande instruktioner samt på ett effektivt och ekonomiskt sätt för både kunden och företaget. Du servar och hjälper våra kunder tillsammans med övrig personal på anläggningen och du har ett nära samarbete med butik/reservdelar samt maskinsäljarna. I dina arbetsuppgifter ingår kundmottagning, planering, reparation, fördelning av servicearbeten, fakturering och annan administration.

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för lantbruksbranschen och kunskap om fordonsmekaniska reparationer, gärna lantbruksmaskiner. Vi ser gärna att du kan arbeta på eget initiativ och under viss press, för att kunna organisera den egna arbetsbelastningen såväl som teamets. Som verkmästare har du en stark kommunikativ förmåga och social kompetens. Du trivs med att arbeta med kundservice och att bygga upp långsiktiga kundrelationer. Vi ser gärna att du har goda data- och IT-kunskaper. Körkort B är ett krav.

För att du ska lyckas som Verkmästare har du erfarenhet av:

•Ledarskap

•Produktkännedom

•Kundservice

•Lagarbete

•Verkstadsdrift

•Planering och organisationOm du vill ha stora möjligheter att kunna påverka och utvecklas så är detta en tjänst för dig!Uppdragsgivare: Lantmännen Maskin

Ort: Köping

Omfattning: Heltid, tjänsten är en tillsvidareanställning.

Sista ansökningsdag: 20 september 2015. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I denna rekrytering samarbetar vi med Proffice Rekrytering. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Elin Tiger Mårtensson, tel. 0722-259878.

Maskinmekaniker/SkogsmaskinmekanikerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Tillsvidare
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Proffice Sverige AB

Ansökan

Referens:
200766840
Webbplats:
https://www.proffice.com/JobPageRedirect.ashx?Reference=200766840&Jobsite=AMS&Brand=ProfficeSE
Sista ansökningsdag:
2015-09-20


Senaste inkomna jobb