Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Kronans Apotek Åkersberga söker Hudterapeut inom skönhet och hudvård

Om tjänsten

En bättre hälsa för dig!
Kronans Apotek är en modern apotekskedja som verkar för kunden i tiden. Apoteken kännetecknas av ett positivt kundbemötande och ett attraktivt sortiment. Vi har mer än 300 apotek i hela Sverige från Trelleborg i söder till Kiruna i norr och cirka 2200 anställda.

Nu är vi intresserade av dig! För att lyckas behöver vi medarbetare som vill vara med och påverka framtidens apoteksmarknad och som vill växa och utvecklas med oss.


Apoteket i Åkersberga C
Apoteket ligger i Åkersberga Centrum en skärgårdstad norr om Stockholm, nära till havet. Apoteket är ett av Kronans flaggskepp, med en stor egenvård och även stor försäljning av Recept. Apoteket har ca 10 anställda. Öppettider mån - fre 9-19, lör 10-17, sön 11-17.

 

Arbetsuppgifter:

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är rådgivning och försäljning av främst hudvård men även resten av vårt utbud inom hälsa och skönhet. Du gör detta genom säljkunskap och produktkännedom samt att du erbjuder service som överträffar kundernas förväntan. I arbetet ingår även att genomföra och driva kampanjer och aktiviteter och tillsammans med dina kollegor säkerställa en inspirerande och säljande miljö på apoteken.

På Kronans Apotek värdesätter vi samarbete mellan kollegor och därför har alla i teamet ett ansvar att dela med sig av kunskaper och erfarenheter i det dagliga apoteksarbetet. Vi ser också att det är viktigt med ett gemensamt att ansvar för arbetsområdena: lager och logistik, kassa, administration, sortiment och kampanj.


Personliga egenskaper


Du är en positiv lagspelare som utstrålar energi. Du älskar att jobba med människor och drivs av att ge kunden bästa möjliga service. För att lyckas i rollen ser vi att du har har stort intresse för skönhet och hudvård och håller dig uppdaterad om trender inom dessa områden. Du har ett stort intresse för försäljning och har resultatfokus – tillsammans med dina kollegor arbetar ni mot apotekets uppställda mål.Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kompetenskrav


Vi söker dig som är utbildad hudterapeut/make up artist. Vi ser också att du har erfarenhet från försäljning och service, gärna inom detaljhandeln. 

Sista ansökningsdag: 2015-10-01

Anställningsform: heltid
Tillträde: enligt överenskommelse

Vill du vara med?
Skicka din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag, så skicka din ansökan redan idag!
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Apotekschef Abir Yousif 070 1981873

 

Säljsamtal undanbedes!

Välkommen med din ansökan!


På Kronans Apotek är Du som medarbetare vår allra viktigaste förutsättning för att nå våra mål. Därför vill vi vara en attraktiv arbetsgivare som erbjuder förmånliga anställningsvillkor, ett gott ledarskap och goda möjligheter till kompetensutveckling. Men framförallt erbjuder vi en företagskultur där du som medarbetare får ta ansvar och egna initiativ och där vi tror att arbetsglädje är grunden till ett gott kundbemötande!

HudterapeutVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:

Heltid/

Ej specificerat
Lön:
fast

Arbetsplats

Arbetsplats:
Kronans Droghandel
Hemsida:
http://www.kronansdroghandel.se/Karriar/Lediga-tjanster/

Ansökan

Webbplats:
http://www.kronansdroghandel.se/Karriar/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=1660%26pp%3D8
Sista ansökningsdag:
2015-10-01


Senaste inkomna jobb