Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Bostadsfotograf Stockholm

Om tjänsten

Pixelland Sverige AB söker nu fotograf i Stockholm. Dina arbetsuppgifter består i att fotografera bostäder till försäljning. Tjänstens omfattning är ca 50-100 %. Vi söker dig som har jobbat som fotograf under minst tre år, eller har motsvarande utbildning och har ett gott öga för komposition av bilder, ljussättning, styling mm.

Du behöver vara en kreativ och engagerad person, noga med detaljer och ha ett genuint intresse i att träffa och arbeta med andra människor.

Vi söker dig som har erfarenhet från bostadsfotografering samt relevant utbildning.

Du skall ha goda kunskaper inom interiörfotografi samt kännedom om digital bildbearbetning.

Du skall ha god social kompetens då arbetet kräver kontakt med både mäklare och privatpersoner.

Pixelland Sverige AB är ett nytt namn i branschen, men kunskapen och erfarenheten är mångårigt. Vi kan kalla oss den lilla nya aktören med stora erfarenheten. Vårt mål är att göra det lättare för mäklare, byggföretag samt övriga kunder att utföra fotograferingstjänster som kan hjälpa under marknadsföringsprocessen och så klart leda till en lyckad försäljning.
Vi har funnits i branschen sedan 2010 och har utvecklats i den takten branschen kräver, nu när vi expanderar söker omgående nya fotografer till vårt företag för att fortsätta leverera riktigt bra service samt kvalitet i södra Stockholm, innerstaden samt Lidingö.

FotografVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
60%-80%

Arbetsplats

Arbetsplats:
Pixelland Sverige AB
Hemsida:
http://www.pixelland.se

Ansökan

Referens:
fotograf
E-postadress:
luis@pixelland.se
Sista ansökningsdag:
2017-12-22
Övrigt:
Skicka en ansökan med CV till luis@pixelland.se. På ämnesraden ska det stå: fotograf. Bifoga arbetsprover som skall bestå av 5-10 bilder av en bostad, inomhus och utomhus i upplösning 1024px på längsta sidan. Berätta gärna om kamerautrustningen du i dagsläget jobbar med.


Senaste inkomna jobb