Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Fotograf till Furniturebox studio

Om tjänsten

Furniturebox.se är ett av Sveriges mest expansiva företag inom möbler och heminredning på nätet. Vi sitter i toppmoderna kontorslokaler på Östermalm och har en väldigt dynamisk företagskultur. Vägen till nöjda kunder tror vi går genom glada, inspirerade medarbetare!

Vi söker en Fotograf till vårt studioteam. Som fotograf kommer du i vår studio att fotografera produktbilder, miljöbilder samt producera filmer till vår webbsida. Du kommer ha ansvar för flödet och att produkter fotas enligt Furniturebox bildmanér. I rollen blir du upplärd från grunden men förväntas sedan bli självgående.

Vi erbjuder dig:


• Trevliga kollegor och ett härligt team i studion.
• En chans att utveckla dina kunskaper inom produktfotografering.
• Utifrån din kompetens och dina ambitioner har du goda utvecklingsmöjligheter hos oss på Furniturebox.

Kompetenskrav


• Tidigare erfarenhet av produktfotografering.
• Tidigare erfarenhet av att filma.
• Du har en god känsla för färg och form.
• Du har en känsla för styling och inredning.

Meriterande


• Kunskaper i bildredigering och retusch.
• Kunskaper i Adobe Premiere och After Effects.

Egenskaper

Vi söker dig som är positiv, prestigelös och initiativtagande. Du skall uppskatta att arbeta i team och tycka om att bidraga till gruppens resultat. Då vi har ett högt tempo och mycket produkter som slussas igenom studion är det viktigt att du är effektiv, noggrann och strukturerad. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper då vi värderar ett brinnande engagemang och en stark vilja högt. Vi ser gärna också att du har ett stort intresse för möbler och inredning!

Din ansökan skall innehålla ett personligt brev, CV samt referensmaterial bestående av fem bilder och om möjligt, gärna en video producerad av dig.

Tjänsten är en provanställning på heltid, med möjlighet till tillsvidareanställning efter 6 månader. Lön efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast den 20 december. Vi ser gärna att du skickar in din ansökan snarast möjligt då vi intervjuar på löpande basis.

För frågor kring tjänsten, kontakta Tom Nilsson, Fotograf och teamleader Studio, tom.nilsson@furniturebox.se eller 070-4248995

Vi önskar i denna rekrytering inte hjälp av rekryterings eller bemanningsföretag. Frågor om tjänsten besvaras via mail rekrytering@furniturebox.se

FotografVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:

Heltid/

Ej specificerat
Lön:
Lön efter överenskommelse.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Furniturebox
Hemsida:
http://www.furniturebox.se

Ansökan

Webbplats:
http://www.furniturebox.se/sv/info/jobba-pa-furnitureboxse.html?rmpage=job&rmjob=28%26pp%3D7
Sista ansökningsdag:
2015-12-23


Senaste inkomna jobb