Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Vi söker Östergötlands trevligaste fotograf!

Om tjänsten

Vi söker fler fotografer som vill ingå i vårat team Svenskt Skolfoto, med arbetsområde Stockholm.
-Du är en skicklig amatörfotograf, fotostuderande eller en redan etablerad fotograf som tror att skolfoto är jobbet för dig.
-Du har naturligtvis god hand med barn och ungdomar och är social och utåtriktad.
-Du kan jobba självständigt under eget ansvar och vet vad ordet "serviceminded" verkligen betyder. Tidigare fotografuppdrag och arbete med barn och ungdomar är meriterande, god datavana är ett krav. Vi ger dig en omfattande internutbildning som förbereder dig väl inför höstens uppdrag samt möjlighet att utveckla ditt eget fotografiska kunnande, utöka ditt nätverk och dessutom ha roligt på arbetstid! Jobbet innebär en hel del resande samt i vissa fall övernattningar. Du står för egen bil mot milersättning, traktamente utgår vid övernattning. Ansökan skickas via e-post till thomas.attervall@svensktskolfoto.se och ska innehålla personligt brev/CV samt bilder - max 8st eller en hänvisning till hemsida/bildsida. Frågor besvaras av Thomas Attervall, 0706109766

Du ska ha ett genuint fotointresse, där bilden står i fokus. En vilja att utveckla ditt fotograferande och ingå i vår krets av etablerade skolfotografer. Vårat uppdrag på skolan är att entusiasmera lärare och barn/ungdomar samt att överraska deras närstående med fina porträttbilder. Du bör känna en glädje inför uppdraget att skapa 2018 års klassbilder.
Eftersom kommunikationen med skolelever i första hand sker på svenska, bör du kunna behärska svenska språket både i tal och skrift. Övriga språk är meriterande

Svenskt Skolfoto är ett välmående företag med mer än 60 års erfarenhet av att fotografera skolelever. Vårt huvudkontor ligger i Nyköping.
Vi fotograferar årligen 170000 elever där du är en av 55 fotografer som sprider Memories for life!

FotografVillkor

Varaktighet och arbetstid:
11 dagar - 3 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Vår internutbildning som förbereder dig för uppdraget som skolfotograf pågår v33-34. Därefter eget jobb på skola/förskola fram till och med v39. Med möjlighet till ytterligare ett par veckors arbete.
Lön:
Utöver månads eller timlön finns möjlighet att fakturera genom det egna fotoföretaget.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Svenskt Skolfoto AB
Hemsida:
http://www.svensktskolfoto.se

Ansökan

Referens:
Skolfotograf 2018
E-postadress:
thomas.attervall@svensktskolfoto.se
Sista ansökningsdag:
2018-07-31
Övrigt:
Vid ev intervju ska du kunna uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret.


Senaste inkomna jobb