Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Tillverkare av ekologiska skönhetsprodukter sökes

Om tjänsten

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är rådgivning och framtagning av nya recept för krämer, lotions, schampo och andra hudvårdsprodukter. Du blir en viktig del i utveckling av våra kommande hudvårdsserier. Genom erfarenhet och produktkännedom är du med i processen att planera och ta fram unika recept anpassade för olika hudåkommor och hårtyper. I arbetet ingår även att säkerställa en inspirerande miljö på produktionsanläggningen. Övriga uppgifter: Lätt lagerarbete, fyllning samt pack- och plock.

Sista ansökningsdag: 2017-11-28

Anställningsform: heltid
Tillträde: enligt överenskommelse
Skicka din ansökan till info@bodybazar.com
www.bodybazar.com

Säljsamtal undanbedes!

Välkommen med din ansökan!Arbetsuppdraget kräver både ansvarstagande och självständighet i det dagliga produktionsarbetet. Du är en positiv och kreativ person med stort intresse för tillverkning av ekologiska hår- och hudvårdsprodukter. Du drivs av att testa olika recept anpassade för olika hudtyper. Tidigare erfarenhet i tillverkning av naturlig kroppsvård är därför ett krav. Våra kommande kollektioner kommer att främst vara inspirerade av skönhetskulturen och SPA traditionen i Marocko, men även andra nordafrikanska länder. God kännedom och insikt i nordafrikansk HAMAM SPA samt grundläggande kunskaper i ört- och aromaterapi är meriterade.


Naturlig & Ekologisk Hudvård Med Eftertanke & Tradition

Body Bazar är ett ungt varumärke som tillverkar ekologiska hudvårdsprodukter. Våra skönhetsprodukter tillverkas med omsorg och omtanke efter välbeprövade gamla recept. Nu satsar vi på att utveckla attraktiva sortiment av ekologiska hud- och hårvårdsprodukter och söker en medarbetare som vill vara med och påverka våra framtida kollektioner. Vi befinner oss i en spännande expansionsfas och kommer efter årsskiftet att flytta till nya lokaler i Södra Stockholm.

ProduktionsassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Body Bazar Sweden AB

Ansökan

Referens:
Tillverka ekologisk hudvård
E-postadress:
info@bodybazar.com
Sista ansökningsdag:
2017-12-01


Senaste inkomna jobb