Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Digital projektledare till marknadsavdelningen på modeföretag!

Om tjänsten

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som projektledare och vill ta steget in hos ett av Sveriges mäktigaste företag? I rollen som produktionsledare hos vår kund erbjuds du en stor dos eget ansvar samt värdefull kunskap gällande hur marknadsavdelningen hos ett multinationellt företag fungerar. Du erbjuds även många kontaktytor och möjligheten att bygga på ett nätverk. Starten för uppdraget är redan nu i februari/mars och urvalet sker löpande, så skynda in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker en produktionsledare inom digital marknadsföring till vår kund som är ett av världens största modeföretag. I rollen kommer du ansvara för den digitala produktionen med fokus på medlemskampanjer. Marknadsavdelningen, som du kommer att tillhöra, hos vår kund producerar allt marknadsmaterial inom samtliga digitala medier till 69 marknader runtom i världen. Du kommer tillhöra ett team om ungefär 20 personer och kontoret ligger i centrala Stockholm.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig under sex månader till en början. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER
Som produktionsledare kommer du driva olika projekt tillsammans med dina kollegor som producerar marknadsmaterialet.

Du kommer till exempel att:


* Ha det övergripande ansvaret för produktionens tidsplanering
* Säkerställa att kommunikationen är tydlig för alla involverade, samt sätta rätt förväntningar gällande leveransen. Du kommer även agera kontaktperson för dina medarbetare processen.
* Stötta de lokala marknaderna med eventuella problem och frågetecken


Tjänsten passar dig som uppskattar en koordinerande roll där du har flera kontaktytor. Vidare bör du uppskatta ett högt tempo och ett snabbföränderligt arbetsklimat för att trivas i denna roll.

VI SÖKER DIG SOM
* Har cirka två års erfarenhet av en roll som projektledare, produktionsledare eller motsvarande


* Har mycket goda kunskaper i både det svenska och engelska språket i såväl tal som skrift. Detta är ett krav då båda språken förekommer i det dagliga arbetet.


Som person är du ansvarstagande, problemlösande och har en god prioriteringsförmåga. Då du kommer att samarbeta tätt med dina kollegor är det även av stor vikt att du har en god samarbetsförmåga.

Övrig information


* Start: Februari
* Omfattning: Heltid, långsiktigt
* Placering: Centrala Stockholm
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.


* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här


INFORMATION OM FÖRETAGET
Vår kund är ett internationellt svenskstartat modeföretag med affärsidén att erbjuda mode och kvalité till bästa pris. De har en egen marknadsavdelning där de producerar alla kampanjer och marknadsmaterial. Avdelningen består av cirka 300 anställda. De sitter i inspirerande lokaler mitt i Stockholm, nära till kollektivtrafik och restauranger. Detta företag kom med på topplistan i årets YPAI-dragning över attraktiva arbetsgivare bland Young Professionals.

ProduktionskoordinatorVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid, långsiktigt
kontorstider
Lön:
Enligt avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Academic Work
Hemsida:
http://www.academicwork.se

Ansökan

Referens:
15021740
Webbplats:
http://www.academicwork.se/jobad/digital-projektledare-till-marknadsavdelningen-pa-internationellt-modeforetag/15021740?apply=1
Sista ansökningsdag:
2019-03-12


Senaste inkomna jobb