Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Erfaren kommunikatör sökes

Om tjänsten

Barn- och utbildningsförvaltningen söker en erfaren, strategiskt inriktad kommunikatör. Tjänsten är ny och uppdraget är att tillsammans med en nytillträdd förvaltningschef utveckla kommunikationen så att den stödjer arbetet mot visionen att Tyresö ska bli den bästa skolkommunen.


Arbetsuppgifter:
Du ska delta i förändrings- och utvecklingsprojekt med både rådgivning och praktisk handling – skriva nyheter, artiklar och arbeta med medborgardialog. En del av dina arbetsuppgifter rör barn- och utbildningsförvaltningens del av kommunens webbplats tyreso.se och intranätet. Kommunala skolor och förskolor har, inom ramen för tyreso.se, egna webbplatser med gemensam struktur. Här behövs ditt stöd att tänka proaktivt, målgruppsinriktat och profilerande.

I ditt arbete kommer du att arbeta nära kommunikationschefen och fyra centralt placerade kommunikatörer, vilka ansvarar för kommunens varumärkesarbete, gemensamma kommunikationskanaler och för utveckling och samordning av kommunens kommunikation.

Kvalifikationer:
Utbildning i kommunikation från högskola/universitet eller annan likvärdig utbildning är ett krav och du bör ha minst fem års erfarenhet inom kommunikationsområdet.


Personliga egenskaper:
Du behöver vara utvecklingsorienterad, ha en stark egen drivkraft och förmågan att effektivt föra projekt framåt. Tycker du att det är stimulerande att arbeta brett och i nätverk finns här en utmärkt plattform för dig att utveckla din potential både strategiskt och operativt.


Om tjänsten:
Tillsvidare. Heltid. Månadslön. Tillträde efter överenskommelse.


Kontaktpersoner:
Karin Hassler, Kommunikationschef, telefon: 08-5782 9101


Fackliga kontaktpersoner:
Fackliga kontaktpersoner nås via kommunens växel 08-5782 9100

Ansökan:
Välkommen med dina ansökan senast 14 december.

 


När du söker jobb hos oss i Tyresö kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.


Tyresö kommun är nära. Nära storstad, natur, skärgård och medborgarna. Endast 15 minuter från Gullmarsplan finns denna arbetsplats som präglas av ett stort engagemang och samarbetsvilja. Du som uppskattar att göra skillnad i människors vardag har stora möjligheter att trivas här.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare och elever kan växa och lyckas. Många satsningar görs för att alla elever ska klara kraven och för att alla ska stimuleras till fortsatt lärande: återvändarskola, naturvetenskaplig akademi, premieskola och ferieskola.

InformatörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:

Heltid/

Ej specificerat
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Tyresö kommun
Hemsida:
http://www.tyreso.se

Ansökan

Webbplats:
http://www.tyreso.se/Jobb/ledigatjanster/?rmpage=job&rmjob=517%26pp%3D8
Sista ansökningsdag:
2014-12-14


Senaste inkomna jobb