Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Informatör till fritids- och kulturförvaltningen, Landskrona stad

Om tjänsten

I Landskrona stad arbetar vi efter värdegrunden BRA där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vårt arbete och agerande syftar till att det ska vara BRA att bo och verka i Landskrona; för kommuninvånarna, övriga aktörer och för oss som medarbetare. Med vår personalpolitik skapar vi en BRA arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet, har inflytande, lust att lära och möjlighet att utvecklas.

Fritids- och kulturförvaltningen ansvarar för institutioner och anläggningar inom bibliotek, museer, konsthall, teater, bad, idrott och friluftsliv. Förvaltningen har en budgetomslutning på cirka 100 miljoner och 90 årsanställda.

VÄLKOMMEN TILL OSS!


ARBETSUPPGIFTER
Vår ena informatör kommer att vara föräldraledig och vi söker därför en vikarie. Arbetet som informatör för fritids- och kulturförvaltningen innebär att du är en del i Landskrona stads och fritids- och kulturförvaltningen organisation kring information och marknadsföring både internt och externt.

I tjänsten ingår det att planera, samordna, genomföra och följa upp diverse kommunikations- och marknadsföringsaktiviteter för att stödja förvaltningens och avdelningarnas mål och uppdrag.

Du ger strategiskt och operativt stöd till kollegor ute på förvaltningens olika verksamheter i alla frågor som rör information, kommunikation och marknadsföring. I uppdraget ingår även att samarbeta med andra förvaltningar och med stadens kommunikationssavdelning för att förmedla en gemensam bild av Landskrona stad.

I samarbete med en kollega arbetar du med att uppdatera och utveckla delar av stadens gemensamma webb, landskrona.se, vårt arbetsnät och våra sociala medier. I arbetsuppgifterna ingår också att skriva nyheter och informationstexter och layouta annons- och informationsmaterial inom ramen för vår grafiska profil varför du måste vara väl förtrogen med programmen InDesign och Photoshop samt ha känsla för färg och form.


KVALIFIKATIONER
Du har högskoleexamen, helst med inriktning på marknadsföring/information/kommunikation eller motsvarande. Vi söker dig som är strukturerad, effektiv och är van att uttrycka dig i tal och skrift. Du har mycket god datorvana, då program som InDesign och Photoshop används frekvent. Kunskaper i och erfarenhet från olika publiceringsverktyg är ett plus.

Som person är du en lagspelare, nyfiken och benägen att prova nya vägar för att nå målet. Du jobbar snabbt och smart, håller deadline och kan hålla humöret uppe även när det är mycket på gång samtidigt. Du har helst några års erfarenhet av självständigt informations- eller marknadsföringsarbete, gärna från offentlig förvaltning.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller brev.

Läs mer om oss på: landskrona.se/Jobba hos oss

I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

InformatörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid. 100 % dagtid Dagtid.
Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2015-02-01 , upphör: 2016-02-01 . Tjänsten är ett vikariat på 12 månader, med en eventuell förlängning.
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Landskrona stad, Administration
Hemsida:
http://www.landskrona.se/fritidochkultur

Ansökan

Referens:
A433444
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4bfa4c94-7c9d-43b8-a09b-5e9c39192c06&TK=7bd1ff1f-1698-456b-8359-cf1f7208092a
Sista ansökningsdag:
2014-12-15


Senaste inkomna jobb