Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Kommunikatör

Om tjänsten

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Kulturförvaltningen arbetar på uppdrag av kulturnämnden. Verksamheten omfattar Kulturskolan, Liljevalchs konsthall, Stadsbiblioteket samt Stadsmuseet med Medeltidsmuseet och Stockholmia. Vi svarar också för stadens kulturstöd, Ungdomsfestivalen ”We Are STHLM”, kulturfestivalen, medborgarskapsceremonin och för en rad projekt m m. Kulturförvaltningen har ca 900 anställda.
Vi eftersträvar jämställdhet och mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

ARBETSUPPGIFTER
Som kommunikatör hos oss får du ansvar för diverse olika kommunikationsuppdrag. Vår kommunikation tar utgångspunkt i mångfald och jämställdhet och vi följer stadens kommunikationsprogram. Hos oss får du vara delaktig i en mängd olika projekt, allt från digital visuell kommunikation, redaktionella uppdrag, hjälpa till vid en stor inspirationsdag för samtliga medarbetare.

Du placeras på kommunikationsstaben som ansvarar för förvaltningens strategiska kommunikation samt intranät, webbkommunikation och digitala skyltar. Vi håller i en rad samordningsprojekt som innebär kontakter med såväl medarbetare i förvaltningen, Stockholms stad och med externa aktörer. Via ramavtal samarbetar vi med ett antal kommunikationsbyråer.


KVALIFIKATIONER
För detta arbete söker vi dig som:
• Har akademisk eller motsvarande kommunikationsutbildning – 180 poäng
• Har goda kunskaper i svenska och engelska och gärna ytterligare något språk.
• Har goda kunskaper i redaktionellt arbete i sociala medier (planering, bildhantering, skriva, rubricering etc.)
• Har dokumenterade erfarenheter av uppföljning av kommunikationsaktiviteter, gärna digitala
• Har några års erfarenhet av operativt kommunikationsarbete.
• Gedigna kunskaper i bland annat Officepaketet och episerver. Meriterande är även kunskaper i InDesign och Photoshop.

Du är en bred generalist som kan arbeta självständigt. Du är också prestigelös och ansvarsfull, har lätt att skapa kontakter, samt är beredd att hugga tag i stort och smått. Du har analytisk förmåga och kan strukturera och organisera arbetet. Du har engagemang och driv, du är både kreativ och noggrann och inte minst, jobbar med humor och glädje!


ÖVRIGT
Vi arbetar aktivitetsbaserat i nya kontorslokaler i Rinkeby.

Vi undanber oss telefonsamtal från platsannonsförsäljare

InformatörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid. Dagtid.
Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2015-10-01 eller enligt överenskommelse, upphör: 2015-12-31 . vikariatet är tidsbegränsat tom 2015-12-31 men kan komma att förlängas.
Lön:
Månadslön månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Stockholms stad, Kommunikationsstaben

Ansökan

Referens:
102/15
Webbplats:
http://jobbistan.stockholm.se/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7f842abb-ddcd-4355-9f8c-421e52ed3a40&TK=b12f53e9-55a4-4b11-b24a-d79382e35267
Sista ansökningsdag:
2015-09-21


Senaste inkomna jobb