Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Product Merchandiser, vikariat - Ellos

Om tjänsten

Ellos Group är Nordens ledande e-handelsgrupp med bolagen Ellos, Jotex och Stayhard. I nära relation med våra miljontals kunder strävar vi ständigt efter att utveckla och erbjuda attraktiva erbjudanden inom mode och hemprodukter för hela familjen. För oss är kunden alltid i fokus. Ellos Group – med huvudkontor i Borås – är verksamt i samtliga nordiska länder. Ellos Group har ca 700 medarbetare och omsätter ca 2 miljarder SEK. Huvudägare är Nordic Capital Fund VII.
Som Product Merchandiser är du en del i vårt team som arbetar runt Produkt och Marknadsteamen.

Rollen är ansvarig för lägga in produkten i våra PIM (Product in Management) system. Du kommer att driva, utveckla kategorier samt se över attribut för att optimera kundresan. Målet är att säkra att vi får konvertering av besökande kunder och förbättrar lönsamhetsdrivande faktorer.

Rollen kräver god vana att arbeta i system samt att du har förståelse för Intershop och erfarenhet från E-handel. Har du erfarenhet av PIM-system är det meriterande. Som person är du strukturerad, flexibel och prestigelös. Du behöver vara lösningsorienterad och bra på att samarbeta. Tjänsten är ett vikariat på ett halvår med start med start snarast eller enligt överenskommelse.

Frågor om jobbet? Då kan du kontakta rekryteringsansvarig chef Kristin Grolander via mail till kristin.grolander@ellos.se Du kan läsa mer om tjänsten och ansöka via www.ellosgroup.se/jobb senast 28 februari, vi tillämpar ett löpande urval.

ButikskommunikatörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
100 %. Tillträde: Enligt överenskommelse
Visstidsanställning
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Ellos

Ansökan

Referens:
2019/8
Webbplats:
https://ellos.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:252824/type:job/where:1/apply:1
Sista ansökningsdag:
2019-02-28


Senaste inkomna jobb