Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Säljare sökes för helgjobb i butik!

Om tjänsten

Retail House är en Shopper Marketing-byrå med över 15 års erfarenhet av att hjälpa varumärken och handel att nå sina shoppers där köpbeslutet fattas. Shopper marketing är framtidens marknadsföring, det är insiktsdriven marknadsföring mellan handel, varumärke, köpbeteende och konsumtion. I allt vi gör vill vi göra skillnad – bättre shopping, ökat resultat för handeln och varumärket.

Som anställd hos oss kan man arbeta med försäljning och marknadsföring på olika sätt. Vi har säljaktiviteter/demonstrationer i butik, event ute på olika ställen, skylt och varuplock, samt B2B försäljning. Vi har personal över hela Sverige och behöver alltid fler stjärnor som vill vara vårt ansikte utåt.
Nu söker viflera Brandpromoters med det lilla extra för uppdrag i butik. Vi harett fantastiskt roligt uppdragunder december månad där vi sammarbetar med olika varumärken som vill promota och lyfta sina produkter i julhandeln.

Som Brandpromoter hos Retailhouserepresenterar du "ditt" varumärke ute hos kund, olika återförsäljare inom elektronikhandeln. Genom kontinuerliga demonstrationer och aktiviteter på butik syftar uppdraget till att öka försäljningen och sprida kunskap kring varumärket och dess kategori.Det kommer vara stort fokus på försäljning inför jul, så drivs du avkundkontakt ochuppsatta säljmålär detta absolut något för dig! Utbildning kommer ske i slutet på november ocharbetet är förlagt under vecka 48-52,3-4 dagar i veckan med varierande arbetstider.

För att lyckats i rollen vi ser gärna att du besitter stor social kompetens, är flexibel och har ett stort säljfokus.Du bör även vara lösningsorienterad och självgående med en positiv grundattityd. Tidigare erfarenhet av butik och försäljning är meriterande men ej ett krav. Vi lägger stor vikt vid din personlighet.

Du arbetar hos oss, Retail House, på uppdrag åt våra kunder, några av Sveriges största varumärken. Vi erbjuder dig som anställd ett flexibelt och roligt arbete där ingen dag ärden andra lik. För att lyckas i din roll kommer du delta på en produktutbildning samt ha tillgång till vårsupportavdelning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Rekrytering sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så tveka inte att söka redan idag!
Övrigt
- Rekrytering sker löpande
Kvalifikationer
- Har du körkort?
- Har du tillgång till bil?
- Har du arbetat med sälj tidigare?

ButikskommunikatörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Deltid
Detta är en visstidsanställning
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Retail House
Hemsida:
http://www.retailhouse.se/

Ansökan

Webbplats:
https://happyr.com/retail-house/job/9743-saljare-sokes-for-helgjobb-i-butik_stockholm
Sista ansökningsdag:
2017-12-20


Senaste inkomna jobb