Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Varuplockare Konfektyr

Om tjänsten

För kommande uppdrag söker vi varuplockare till regionen. Tjänsten som varuplockare innebär att säkerställa att kundföretagens hyllor är fyllda med varor. En kund kan bara handla det som finns i hyllan och fyllda hyllor signalerar nya och färska produkter.

Du kommer att arbeta med olika produkter inom olika segment och inriktningar. Främst kommer uppdraget dock att handla om varuplock av godis. Exempel på andra avdelningar som kan komma att bli aktuella är kolonial, bröd och färskvaror.

Arbetet innefattar även återrapportering till arbetsgivaren.

Vi söker dig som är flexibel och vill arbeta extra i butik på ett fast rullande schema på cirka 5-10 timmar per vecka. Uppdraget innebär varuplock av bland annat lösviktsgodis.

Som sökande är det en förutsättning att du har mycket goda kunskaper i det svenska språket. Kan du även kommunicera på engelska är det meriterande. Vi ser gärna att du arbetat med varuplock tidigare och det är meriterande om du har erfarenhet av godisplock. Då tjänsten innebär arbeta i olika butiker ser vi gärna att du har körkort och tillgång till bil. I arbetet som varuplockare är det viktigt att du är effektiv, driven och ansvarstagande. Du måste kunna arbeta systematiskt där du är både är ordningsam, strukturerad samt noggrann.

Som sökande är det centralt att du är serviceinriktad och har en god social förmåga. Du ska kunna ge ett professionellt bemötande i kontakt med kunder som frågar efter varor.Personalhuset Staffing Group har som affärsidé att hjälpa kunderna till merförsäljning genom butiksaktiviteter som väcker konsumenternas nyfikenhet och köpglädje. Vi erbjuder specialister till allt som ska skötas i eller utanför en butik. Oavsett vad vi hjälper till med ska det innebära en tydlig kvalitetshöjning. Våra kunder finns i stort sett i hela Sverige.

ButikskommunikatörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Upp till 20%

Arbetsplats

Arbetsplats:
Personalhuset Staffing Group AB
Hemsida:
http://www.personalhuset.se

Ansökan

Referens:
Varuplockare Halmstad
E-postadress:
anna.fransson@personalhuset-sg.com
Sista ansökningsdag:
2018-03-05


Senaste inkomna jobb