Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Vik. Distriktsmerchandiser - Clas Ohlson, region Sthlm/mellan

Om tjänsten

Clas Ohlson är ett starkt växande företag med visionen att bli en internationell detaljhandelskedja. Affärsidén är att lösa våra kunders praktiska problem i vardagen genom att erbjuda kundservice utöver det vanliga, samt ett brett och prisvärt sortiment inom el, bygg, multimedia, hem och fritid. Vårt uppdrag är tydligt; vi vill bidra till en inspirerande shoppingupplevelse genom att hela tiden försöka överträffa våra kunders förväntningar. Vi erbjuder en rolig och utvecklande arbetsplats med varierande arbetsuppgifter, utbildningar och konkurrenskraftiga löner. Allting vi gör, bottnar i Clas Ohlson-andan där vi värdesätter handelsmannaskap, engagemang, nytänkande, värme och handlingskraft.

Antar du utmaningen?
Vi söker nu en Distriktsmerchandiser till region Stockholm och Mellan med placeringsort i Stockholm. Regionerna omfattar cirka 30 butiker runt om i Mellansverige vilket innebär cirka 100 resdagar om året. Tjänsten är ett vikariat på heltid som löper över 01-01-2016 t.o.m 31-08-2016 med chans till förlängning. Distriktmerchandiser ingår i Merchandising Affärsområde Sverige tillsammans med projektmerchandiser, merchandiserkoordinator och projektledare och rapporterar
till Merchandising Manager för affärsområdet. Området merchandising är stort, bland annat berör det försäljningskoncept, sortimentspresentation, att skapa inspirerande butiksmiljöer samt att ha förståelse och kompetens inom layout och butiksstruktur. Det är ett kreativt område där nytänkande och handlingskraft går hand i hand med att skapa nya försäljningsmöjligheter.
Som Distriktsmerchandiser arbetar du främst med att säkerställa vårt koncept samt att kampanjer och liknande utförs på ett optimalt sätt. Du är visuellt ansvarig för distrikten och utvecklar, driver och utbildar i "var, hur och med vilken" kommunikation produkter ska placeras. Du ansvarar även för kompetensutveckling av regionernas butiksmerchandisers, cirka 30 stycken medarbetare.
Vad söker vi?
Vi tror att du är en anpassningsbar, flexibel och självstartad person som inte räds att kavla upp ärmarna när situationen kräver det. Påhittighet, kreativitet och skinn på näsan tror vi kan vara andra egenskaper som du behöver i rollen. Med en resande tjänst är det också viktigt att du trivs med en mycket omväxlande vardag. Förmågan att skapa och bibehålla goda relationer är också en förutsättning för att lyckas och trivas i rollen. Du har god samarbetsförmåga, älskar ”säljet” i butik
och drivs av att överträffa andras förväntningar – speciellt våra kunders. Genom ditt föredömliga ledarskap inspirerar, involverar och utbildar du dina kollegor till att nå nya höjder.
Som minst har du 2-årig utbildning inom området merchandising och har erfarenhet från butikslayouter, sortimentspresentation och butikskommunikation inom detaljhandeln. Då tjänsten innebär ett tydligt ledarskap ser vi även projekterfarenhet eller erfarenhet av att leda andra inom detaljhandeln som ett krav.
Rekryteringsinformation
Du söker tjänsten via länken nedan. En snabb rekryteringsprocess tillämpas därmed ser vi att du skickar in din ansökan tillsammans med CV så snart som möjligt, dock senast den 6 december 2015. Vi tar inte emot ansökningar via mail eller brev. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Merchandising Manager Susanne Dahlén på 070-3918796. Vid frågor om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta HR-generalist Mikaela Casselbrant på 070-2289914. Clas Ohlson verkar för en jämn könsfördelning och mångfald hos våra anställda.
Välkommen med din ansökan!
Clas Ohlson är en dynamisk arbetsplats som präglas av omtanke om varandra och våra kunder. Vår värdegrund genomsyrar allt vi gör och vi är stolta över vårt ursprung. Vill du läsa mer om vår historia eller om hur vi jobbar med kundservice som främsta verktyg, gå in på www.clasohlson.se

ButikskommunikatörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Tillsvidare
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Retail Knowledge
Hemsida:
www.retailknowledge.se

Ansökan

Webbplats:
http://candidate.ecompetence.se/Retail Knowledge/External/Job/Details/925638c0-3288-461c-a369-30a12395e7a6
Sista ansökningsdag:
2015-12-06


Senaste inkomna jobb