Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Visual Merchandiser - Karlskrona

Om tjänsten

Vi som jobbar på KappAhl har olika bakgrund, ålder, kunskaper och klädstil. Gemensamt för oss är vår drivkraft, att ge många människor möjligheten att vara välklädda. Varje dag får vi inspiration av våra kunder. Vårt jobb är att ge dem samma sak tillbaka!

KappAhl grundades 1953 i Göteborg och är en av Nordens ledande modekedjor med närmare 360 KappAhl- och Newbie-butiker i Sverige, Norge, Finland och Polen samt Shop Online. Vår affärsidé är att erbjuda prisvärt mode i egen design till kvinnan mitt i livet och hennes familj. Cirka 53 procent av sortimentet är hållbarhetsmärkt.

2016/2017 var omsättningen 4,9 miljarder SEK och antalet anställda cirka 4 000 i nio länder. KappAhl är noterat på Nasdaq Stockholm. Mer information finns på www.kappahl.se.

Till vår butik i Karlskrona söker vi en modeintresserad Visual Merchandiser som brinner för sälj och service!

Ditt ansvar
Som Visual Merchandiser på KappAhl ansvarar du för att förverkliga KappAhls varuvisningskoncept och för att skapa en atmosfär som är inspirerande, föränderligt och som skapar köplust. Du planerar, genomför och följer upp kampanj- och aktivitetsexponeringar samt utbildar och stöttar dina kollegor i det dagliga arbetet. Du medverkar aktivt och kan genom din kunskap om produkter, material, mode och trender påverka försäljningsarbetet i mötet med kunden.

Din profil och personlighet
Vi söker dig med utbildning inom butikskommunikation/dekoratörsutbildning/visual merchandising och/eller flera års branschvana inom området. Du brinner för mode och trender och ser säljmöjligheter i allt du gör. Du är kreativ, duktig på att kommunicera och engagera andra, och är van att ta egna initiativ inom givna ramar. Självklart är du positiv, målinriktad samt flexibel och motiveras av goda försäljningsresultat. Att du uppskattar att arbeta i ett högt tempo och kan prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt, samt att du behärskar svenska och engelska, är en förutsättning.

Vi på KappAhl är alltid öppna för nya talanger och för dig som vill vara med att utveckla och driva KappAhl framåt finns det goda möjligheter att göra intern karriär hos oss.

Är du intresserad?
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 30 timmar i veckan, med tillträde 15.12.2017 eller enligt överenskommelse. 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta butikschef Michael Bjerregaard-Jensen , på telefon 0455 140 30. Din ansökan ser vi fram emot senast den 05.12.2017, via www.kappahl.se/lediga-jobb .

ButikskommunikatörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Deltid tillsvidare
ti
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
KappAhl
Hemsida:
http://www.kappahl.com

Ansökan

Webbplats:
https://kappahl.easycruit.com/vacancy/application/1957891/127099?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2017-12-05


Senaste inkomna jobb