Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Foliemontör

Om tjänsten

Vi söker en foliemontör med känsla för kvalitet och detaljer, till vårt företag i Mölndal. Vi är ett familjeföretag med 15 medarbetare som verkar inom utomhusreklam. Vi hjälper våra kunder att synas. Våra montörer utgår från Mölndal och täcker hela Västsverige, men vi har även ett rikstäckande nätverk av monteringsföretag som är knutna till IVAB. Våra montörer utbildas kontinuerligt och har alla erforderliga tillstånd och behörigheter.

Du som foliemontör behöver vara noggrann, ordningsam, lösningsorienterad, pålitlig, samt inneha B-körkort. Det är önskvärt med tidigare erfarenhet, men inget krav. För oss är det viktigare att hitta rätt medarbetare, än att vår nya medarbetare är fullärd från start. Vi är övertygade om att man med rätt attityd kan lära sig nästan vad som helst.

Vi erbjuder ett heltidsjobb i en kreativ miljö. Som foliemontör kommer du att jobba i vår produktion tillsammans med 2 personer och ha en mycket varierande vardag. Arbetsuppgifterna innefattar bl.a. foliering av bilar, bussar och lastbilar; samt enklare skyltmontage och framställning av reklammaterial.

DekoratörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
INFORMATION VÄST AB

Ansökan

E-postadress:
jobb@ivab.nu
Sista ansökningsdag:
2018-12-24
Övrigt:
Vi intervjuar löpande med start 2018-11-12


Senaste inkomna jobb