Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/includes/_connect.php on line 3  Jobbannons: Dekormålare i Göteborg
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Dekormålare

Om tjänsten

GÖTEBORGSOPERAN AB SÖKER

Dekormålare
Verkstad/Konstruktion/Rekvisita/Specialeffekter

GöteborgsOperans verkstäder består av smedja, snickeri, måleri, tapetseri, attribut och rekvisita samt en konstruktionsavdelning.

Här arbetar idag 25 personer under ledning av en verkstadschef. Då en av våra medarbetare går vidare mot nya utmaningar söker vi nu en dekormålare till våra verkstäder.

Som dekormålare samarbetar du med scenografer och andra projektbundna personer av olika nationaliteter och skall möta krav på att scendekor uppfyller konstnärliga och funktionella krav. Vi arbetar projektbaserat, vilket innebär att alla bidrar till att färdigställa en produktion. Vi ställer därför höga krav på samarbetsförmåga, flexibilitet och öppenhet.

 Vi söker dig som har adekvat eftergymnasial utbildning, konstnärlig utbildning eller motsvarande flerårig dokumenterad yrkeskompetens. Du är van att arbeta efter modeller och ritningar och har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Som person är du självständig och strukturerad, innovativ samt har en god kommunikativ förmåga. Du är också van vid att arbeta mot en absolut deadline. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort B är meriterande, likväl om du har kunskaper i något bildbehandlingsprogram samt viss vana av plastiskt arbete.

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid (100%). Tillträde enligt överenskommelse. GöteborgsOperan tillämpar provanställning, 6 mån.

 

Sista ansökningsdag: 31 oktober

Arbetsprov eller länk till hemsida skall bifogas i ansökan.

DekormålareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
100%. Tillträde: 2017-01-01
tillsvidareanställning
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
GöteborgsOperan AB

Ansökan

Referens:
2016/24
Webbplats:
https://opera.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:117887/where:1/
Sista ansökningsdag:
2016-10-31


Senaste inkomna jobb