Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/includes/_connect.php on line 3  Jobbannons: Dekormålare till Göteborgs Stadsteater i Göteborg
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Dekormålare till Göteborgs Stadsteater

Om tjänsten

Göteborgs stadsteater är en av landets största dramatiska teatrar. Verksamheten bedrivs i teaterhuset vid Götaplatsen och vid Backa Teater. Teatern är ett kommunalt bolag som ingår i koncernen Göteborgs Stadshus AB. Vårt mål är att erbjuda invånarna i Göteborgs Stad, Västra Götalandsregionen och övriga landet konstnärlig teater av hög kvalitet. Arbetet på teatern kännetecknas av ett nära samarbete över yrkesgränserna och med publiken i centrum.

ARBETSUPPGIFTER
Som dekormålare i teaterhuset på Götaplatsen jobbar du med att tolka, skapa och genomföra scenografens visioner inom fastsällda ramar. Du är en del av dekorverkstan som består av målare, attributmakare, snickare, smed och tapetsör. Vi arbetar gränsöverskridande vilket innebär att du jobbar med måleri, form, ytor och annan dekortillverkning i nära kontakt med andra yrkesgrupper inom tex rekvisita och scenteknik.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med relevant utbildning för tjänsten, som tex högskoleexamen inom konst/design, formgivning eller likvärdigt, och med flera års erfarenhet som dekormålare på teater/ film eller liknande.

Du är en kreativ person och skicklig hantverkare. Du har också hög problemlösningsförmåga, god materialkunskap och ett konstnärligt färg- och formsinne. Som person är du strukturerad, driven och har god förmåga att arbeta självständigt. Men då arbetssättet är projektbaserat, där alla bidrar till att färdigställa en produktion, ställer vi också höga krav på samarbetsförmåga. Kunskaper inom digital bildhantering / Photoshop är meriterande.

Bifoga gärna arbetsprover eller länk till hemsida. Körkort är önskvärt.

Göteborgs Stadsteater vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

ÖVRIGT
Då vi inför denna rekrytering tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

DekormålareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast, enligt överenskommelse. Teatern tillämpar 6 månaders provanställning. .
Lön:
Enligt avtal.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Göteborgs stad., Göteborgs Stadsteater
Hemsida:
http://www.stadsteatern.goteborg.se

Ansökan

Referens:
A563347
Webbplats:
https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2b975493-e33b-400e-9bd3-bce3f9c43002&TK=76c6e24d-ebc8-4acf-84a4-8848790a6697
Sista ansökningsdag:
2016-10-10


Senaste inkomna jobb