Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/includes/_connect.php on line 3  Jobbannons: Dekormålare till Kungliga Operan i Stockholm
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Dekormålare till Kungliga Operan

Om tjänsten

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir:

• Målning efter modell/förlaga av fonder, kulisser, scenmattor osv.
• Attributmakeri, t.ex. framställning av dockor, djur, div. handrekvisita.
• Imitationer av ytskikt, t.ex. träådring, marmorering, div. ytstrukturer.
• Skulptur, alltifrån klassiska skulpturer till klippformationer.
• Tillse att material, utrustning och lokaler är i bästa skick så att planerad produktion kan genomföras, samt att svara för service och underhåll av maskiner och utrustning.


Vi söker dig som har minst två års yrkesutbildning i dekormåleri i kombination med två års yrkeserfarenhet inom dekormåleri på teater, alternativt minst fyra års yrkeserfarenhet av dekormåleri inom teater. Kunskaper inom attributmakeri är meriterande. Du är en skicklig hantverkare som önskar att utveckla dina kompetenser vidare. Operan har ett uppdrag att bevara operakonstens nationella kulturarv och hantverksskickligheter och till exempel är fondmåleriet fortfarande en stor och viktig del av yrket. Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift. Kunskaper i Photoshop är också meriterande.

Som person är du pålitlig, noggrann och har hög problemlösningsförmåga. Du trivs med att arbeta självständigt men är även en lagspelare som tycker om att bidra till arbetsgruppen. För rätt person väntar ett jobb i en spännande och kreativ miljö.

Som Sveriges nationalscen för opera och balett ska Kungliga Operan vara tillgänglig för alla och beröra med starka känslor. Våra värderingar är: Konstnärlig kvalitet, Välkomnande, Orädd och Tidlös. Kungliga Operan är ett av staten helägt aktiebolag med en årsomsättning på ca 500 MKR. Operans personal, konstnärlig, teknisk och administrativ utgör ca 540 anställda.

Operan eftersträvar jämn könsfördelning och vi värdesätter de kvaliteter som etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

DekormålareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Lön:
Tjänsten avser tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Kungliga Operan AB
Hemsida:
http://www.operan.se/jobb

Ansökan

Webbplats:
http://www.operan.se/jobb
Sista ansökningsdag:
2017-03-17
Övrigt:
Vi tar endast emot din ansökan via vår hemsida www.operan.se/jobb senast 17 mars 2017. Bifoga ditt CV där du beskriver din utbildning och erfarenhet samt ett personligt brev där du berättar varför du söker den här tjänsten. Vi beaktar inte ansökningar via e-post.


Senaste inkomna jobb