Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Trädgårdsservice söker timanställda omgående

Om tjänsten

Stockholms Park och Trädgårdsservice är ett företag som erbjuder trädgårdsservice för boende i villor, radhus och bostadsrättsföreningar. Vi erbjuder en prisvärd tjänst, präglad av hög kvalitet som utförs av driven arbetskraft.

Vi söker timanställda under omgående fram till december i år 2015 med en stark framåtanda, stort initiativtagande och viss erfarenhet av trädgårdsarbete. Att vara arbeta med Stockholms Park och Trädgårdsservice kräver att man är självgående, gillar problemlösning, klarar av att planera sin egen tid och kan hantera kontakt med kunder.
Vi söker nu anställda som kan börja arbeta omgående utspridda timmar under kommande veckor fram till slutet av november.

Arbetsuppgifterna varierar och du kommer främst att genomföra olika sorters underhållsarbeten som gräs- och häckklippning, ogräsrensning m.m.
Gemensamt för arbetsuppgifterna hos oss är att du i stort sett alltid befinner dig utomhus vilket innebär att du oavsett rådande väderlek behöver vara beredd på att arbeta utomhus och kavla upp ärmarna.

Som anställd hos Stockholms Park och Trädgårdsservice är du timanställd och får betalt per arbetad timme under vår säsong som sträcker sig från mars till oktober. Mängden arbete är beroende på hur många kunder som ringer och när de behöver hjälp, vi kommer med stor sannolikhet kunna erbjuda heltidsarbete under högsäsongen.

Timlönen vi erbjuder är 110 kronor/timme plus semesterersättning. Då tjänsten innebär resor till och från kund är körkort är ett krav, tidigare erfarenheter av trädgårdsarbete är meriterande men inte ett krav.

Skicka CV och ansökan där du berättar varför just du passar på Stockholms Park och Trädgårdsservice till info@sthlmtradgard.se, så snart som möjligt då vi intervjuar och anställer omgående.

Du är varmt välkommen att maila frågor och funderingar till info@sthlmtradgard.se

Parkarbetare/Utemiljöarbetare/MiljövärdVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
130-160 timmar/månad

Arbetsplats

Arbetsplats:
Stockholms Park & Trädgårdsservice

Ansökan

Referens:
SPOT4
E-postadress:
info@sthlmtradgard.se
Sista ansökningsdag:
2015-09-30
Övrigt:
Skicka din ansökan redan idag och så snart som möjligt då vi intervjuar och anställer omgående.


Senaste inkomna jobb