Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Laborant till mikrobiologiska analyser

Om tjänsten

Gillar du att arbeta i en miljö där du får använda din flexibilitet och analytiska förmåga? Trivs du med att arbeta strukturerat och är biomedicinskt intresserad? Vill du arbeta för ett företag som arbetar för att skydda allmänhetens hälsa och för ett mer hållbart samhälle?  Då kan det vara dig vi söker!

Till SYNLAB´s laboratorium i Karlstad, avdelningen för vatten- och livsmedelsanalyser, söker vi en laborant med inriktning mot mikrobiologiska analyser.  

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Arbetet innebär registrering, provberedning och analys av främst vatten- och livsmedelsprover.

Ditt ansvar blir att se till att analyserna genomförs enligt de kvalitetskrav vi har samt inom de tidsramar vi har att följa. Du behöver kunna följa standardiserade metodbeskrivningar samtidigt som vi arbetar med ständiga förbättringar både vad det gäller analysmetoder och arbetsrutiner.

Din profil
Vi söker dig som är ansvarstagande, effektiv, noggrann och strukturerad med god förmåga att arbeta såväl i grupp som självständigt. Du är flexibel och har viljan och förmågan att lära nytt.

Ett krav för att kunna arbete hos oss är att du måste ha god svenska i tal och skrift ( lägst B2 enligt europeiska referensramen)

Krav


• Naturvetenskapligt gymnasium eller motsvarande kompetens

Merit


• Högskoleutbildning inom biologi
• Påbyggnadsutbildning inom mikrobiologi
• Tidigare erfarenhet av laborativt arbete

 

Om tjänsten
Tjänsten är en 80 % tillsvidaretjänst med tillträde snarast eller efter överenskommelse. Arbetet är förlagt mestadels kvällstid: tis-tors från kl. 14.30 – 23.00, dagtid måndagar mellan 08.00 – 16.30.SYNLABtillämpar provanställning.

Vårt erbjudande till dig

På SYNLAB kommer du att arbeta tillsammans med hängivna, kompetenta och engagerade kollegor med högt ställda krav på säkerhet och kvalitet. Vi arbetar utifrån Lean-konceptet vilket gör att vi har korta beslutsvägar och ett starkt förändringsdriv i alla delar av organisationen. Utöver det så har vi på Synlab en härlig gemenskap på arbetsplatsen med möjlighet till aktiviteter tillsammans med arbetskollegor. Vi har även friskvårdsbidrag och tillämpar flextid. 

Våra värderingar Respekt för individen, Kunden i fokus och Ständig förbättring är viktiga för oss. På SYNLAB gör vi skillnad - SYNLAB medverkar till en förbättrad miljösituation och till ett långsiktigt hållbart samhälle. Välkommen till en organisation som bidrar till en hälsosammare värld!

Kontaktperson

 Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Anders Edlund, analysansvarig bakt lab, 073-633 83 80

Är du intresserad av att bli vår nya medarbetare?
Välkommen med din ansökan innehållande ett CV och ett personligt brev. Urval och intervjuer kan ske under ansökningsperioden, och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden gått ut. Ansökningsperioden avslutas den 24 februari.

 


SYNLAB Analytics & Services Sweden AB ingår i koncernen SYNLAB Group. I Sverige gör vi ca 4 miljoner analyser inom miljö- och livsmedelsbranschen varje år. Genom våra avancerade analyser på vatten, mark, livsmedel och luft bidrar vi till en bättre miljö och till att skydda allmänhetens hälsa. Vi medverkar till en förbättrad miljösituation och till ett långsiktigt hållbart samhälle. I Sverige är vi ca 300 medarbetare spridda på flera orter från Malmö i söder till Umeå i norr. Huvudkontoret är placerat i Linköping. Besök oss gärna på www.synlab.se.


Inför varje rekrytering har vi gjort noggranna val av annonsvägar och exponering. Vi undanber oss därför samtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

MikrobiologVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Mestadels kvällstid: tis-tors från kl. 14.30 – 23.00, dagtid måndagar mellan 08.00-16:30.
Deltid 80%
Lön:
Individuell lönesättning

Arbetsplats

Arbetsplats:
SYNLAB
Hemsida:
http://se.alcontrol.com/sv

Ansökan

Webbplats:
https://web103.reachmee.com/ext/I006/1220/main?site=6&validator=01a3b7fe22f095c9580285fd8dc5b8fe&lang=SE&rmpage=job&rmjob=87
Sista ansökningsdag:
2019-02-24


Senaste inkomna jobb