Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Biomedicinsk analytiker/Biomedicinare/Molekylärbiolog, Klinisk genetik Lund

Om tjänsten

Gör skillnad. Varje dag.

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi främjar det regionala näringslivet, kulturen och samarbeten med andra regioner, i och utanför Sverige. Region Skånes högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.

Klinisk genetik är en ackrediterad högspecialiserad verksamhet i Lund. Vi utför diagnostik av medfödda och förvärvade genetiska avvikelser och tillhandahåller genetisk vägledning. Verksamheten bedrivs i nära samarbete med Sektionen för klinik genetik vid Lunds universitet.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu biomedicinsk analytiker alternativt biomedicinare eller molekylärbiolog avseende två tillsvidaretjänster och ett vikariat. Arbetsuppgifterna innefattar molekylärgenetiskt praktiskt laboratoriearbete inklusive tolkning och registrering av analysresultat, samt övrigt förekommande arbetsuppgifter för biomedicinsk analytiker, eventuellt med specifik inriktning på sekvensering med Ion Torrent-teknologi.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker, molekylärbiolog eller biomedicinare och som har flera års erfarenhet av praktiskt laboratoriearbete avseende molekylärgenetiska analyser, till exempel PCR, qPCR, fragmentanalys, sekvensering och Southern blot. Du ska ha kunskap om riktlinjer för kvalitetssäkrat arbete inom diagnostiska laboratorieverksamheter. Meriterande för tjänsten är om du har praktisk erfarenhet av sekvensering med Ion Torrent-teknologi, sangersekvensering samt arbete vid kliniskt ackrediterat laboratorium. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av sökningar i genetiska databaser och kritisk granskning av information som återfinns i dessa databaser. Dina språkkunskaper bör vara mycket goda i både svenska och engelska. Du bör även ha goda datorkunskaper.

För att lyckas i denna roll bör du ha förmåga att arbeta självständigt samt på egen hand felsöka och problemlösa. Vi ser gärna att du är noggrann, välstrukturerad och kvalitetsmedveten. Att ha god samarbetsförmåga och mycket god kommunikativ förmåga är en förutsättning för denna roll. Vi kommer att lägga stor vikt på personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
På Region Skånes hemsida under Lediga jobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig. Här finner du också förutom annonstitel, förvaltning eller bolag, hur många som har sökt tjänsten.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Biomedicinsk analytikerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Arbetstid: Måndag-fredag 8.00-16.30.
Tillträde 2015-01-01 eller enligt överenskommelse.
Vikariatet är till och med 2015-12-31.
Lön:
Enligt avtal.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Region Skåne, Medicinsk service, labmedicin

Ansökan

Referens:
A433958
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=49f16dad-4e8d-4b22-b07e-91f14057851b&TK=7f65c1f8-279a-4ed9-af0c-7761f53a9db8
Sista ansökningsdag:
2014-12-10


Senaste inkomna jobb