Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Sjukhusfysiker, Centrum för medicinsk teknik och strålningsfysik (CMTS)

Om tjänsten

Avdelningen för strålningsfysik inom basenheten CMTS vid Norrlands universitetssjukhus (NUS), Västerbottens läns landsting (VLL), bistår förutom hela VLL även den norra sjukvårdsregionen med högt kvalificerad kompetents inom sjukhusfysik. Avdelningen är främst specialiserad på arbete mot verksamhetsområden för onkologi samt bild- och funktionsmedicin, och har ett nära samarbete med Institutionen för strålningsvetenskaper, Umeå universitet. Vid avdelningen arbetar cirka 15 sjukhusfysiker.


ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna innefattar:
• Medverka vid utveckling av metoder och kvalitetsrutiner för den nuklearmedicinska verksamheten inklusive PET/CT.
• Medverka vid kontroll av mätutrustning
• Inmätning och kontroll av radionuklidleveranser
• Administrering av aktivitet för radionuklidterapier
• Strålskyddsundervisning för personal
• Medverkan i forskningsprojekt


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjukhusfysiker, eller som inom kort kommer att bli legitimerad. Yrkeslivserfarenhet som sjukhusfysiker är meriterande.

Erfarenhet av handledning och undervisning samt god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift, både på svenska och engelska, värdesätts högt.

Arbetsuppgifterna innebär ett nära samarbete inom CMTS, och med, och särskilt med personal vid nuklearmedicinska avdelningen. Vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet, men förväntar oss samtidigt en god förmåga att arbeta självständigt.


ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).

SjukhusfysikerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid. Dagtid.
Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2015-01-01 , upphör: Tjänsten är ett vikariat på 6 månader med möjlighet till förlängning. .
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Västerbottens läns landsting, Radiofysik VL

Ansökan

Referens:
LITA 14-21
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=05fca6df-4ae3-4d57-a6cc-9532f00b6aa2&TK=5c7b404c-50c7-42d1-8568-62058b68d2a1
Sista ansökningsdag:
2014-12-07


Senaste inkomna jobb