Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/includes/_connect.php on line 3  Jobbannons: Geotekniker i Norrköping
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Geotekniker

Om tjänsten

Ramböll är ett ledande ingenjörs- design- och konsultbolag som ständigt strävar efter att skapa innovativa och inspirerande lösningar som gör verklig skillnad för våra kunder, slutanvändare och samhället i stort. Vi vet att våra lösningar är beroende av medarbetarnas kreativitet, kunskap och integritet. Därför stöttar vi våra medarbetare, välkomnar individuella skillnader och skapar allsidigt sammansatta team som producerar inspirerande lösningar.

Ramböll är inne i en expansiv fas med många spännande och utmanande projekt. Vi bygger morgondagens samhälle med hållbarhet i fokus. Som medarbetare hos oss erbjuds du mycket goda utvecklingsmöjligheter i ett stabilt och internationellt företag.

Vi söker nu en geotekniker för placering på vårt kontor i Linköping, Norrköping eller Nyköping.

Om tjänsten
Vi är idag en geoteknikenhet med kontor i både Linköping och Norrköping, vi driver dessutom Rambölls fältverksamhet i södra Sverige med fältlag i Östergötland, Göteborg och Malmö. På handläggarsidan är vi just nu 6 medarbetare med en bra struktur med yngre medarbetare med ungefär 3 års erfarenhet av geotekniska uppdrag via medarbetare med ca 10 års erfarenhet till mycket erfarna med mellan 20 och 40 års erfarenhet. Vi tror på mentorskap och utveckling tillsammans i uppdragen.

Våra uppdrag är mycket varierande med geoteknik, förorenad mark och vibrationer i en bred blandning från byggnader till stora infrastrukturprojekt med väg eller järnväg, bro, hamn och ledningsförläggning. Vi jobbar i uppdrag flera skeden i byggprocessen från de tidiga med planering och lokalisering, via projektering för bygghandling till byggplatsrådgivning och skadeutredning långt efter att bygget är avklarat. Vi har en bred kundbas med både privata och offentliga beställare.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har 3 – 5 års erfarenhet som geotekniker och vill utvecklas ytterligare tillsammans med oss. Vi söker även dig med längre erfarenhet, 10 år eller mer, som vill driva uppdrag men även aktivt dela med dig av din kunskap och erfarenhet.

Vi tror att din bakgrund är civilingenjör inriktad inom samhällsbyggnad eller väg- och vatten. B-körkort är en förutsättning.

Varför Ramböll?
Är du intresserad av att arbeta i ett företag som tar ansvar för samhälle, kunder och medarbetare? Vill du jobba i ett företag som dessutom tänker långsiktigt och hållbart? Då kan Ramböll vara rätt för dig.

Vi arbetar tvärvetenskapligt och projektinriktat. Organisationen är platt för att ge individen stora möjligheter till initiativ och kreativitet. Vi tänker på hela människan och det är viktigt för oss att våra medarbetare känner att de har en bra balans mellan arbete och privatliv.

Ramböll är Nordens ledande samhällsbyggare inom teknik, design och management consulting och grundades i Danmark 1945. Vi är 12 300 medarbetare och har en stark närvaro i Norden, Nordamerika, Storbritannien, Kontinentaleuropa, Mellanöstern och Indien och en betydande representation i Asien, Australien, Sydamerika och Afrika söder om Sahara. Med mer än 300 kontor i 35 länder kombinerar vi lokal kännedom med global kunskap. Vi brinner för inspirerande och nytänkande lösningar som kommer kunder, slutanvändare och samhälle till nytta. Ramböll verkar inom byggnader, transport, miljö, vatten, energi, olja & gas och management consulting.

Företaget ägs av en stiftelse, Ramboll Foundation, vilket ger förutsättningar att bedriva ett långsiktigt arbete. Delar av vinsten återinvesteras i företaget i form av teknikutveckling. Vi avsätter varje år stora summor till välgörenhet och har en värdegrund som erbjuder våra medarbetare en långsiktig trygghet.

Så här söker du
Du söker jobbet genom att klicka på länken nedan, eller genom att följa instruktioner här på sidan. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Lars Malmros enhetschef för Geoteknik på telefon 010-615 14 35.

Urval och intervjuer sker löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.

BerggrundsgeologVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid / Tillsvidare
Tillsvidare
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Ramböll
Hemsida:
http://www.ramboll.se

Ansökan

Webbplats:
https://rambollgroup.easycruit.com/vacancy/application/1392260/40358?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2015-06-12


Senaste inkomna jobb