Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/includes/_connect.php on line 3  Jobbannons: Gruvgeologer i Hedemora
Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Gruvgeologer

Om tjänsten

Boliden gruvor söker

Gruvgeologer
Till Garpenberg

Arbetsuppgifter
Arbete i gruvans organisation på sektionen för gruvplanering. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att arbeta med kartering och uppföljning av geologi och strukturer under jord, samt sammanställning och presentation av geologiskt material till underlag för brytningsplanering och gruvkarta. I arbetet ingår även kartering av diamantborrkärnor. Arbetet sker i nära samarbete med gruvans personal därför är en viktig del av arbetet att förmedla uppdaterad information rörande gruvans geologi, muntligt så väl som skriftligt.

Tjänsterna avser två vikariat, båda med tillträde snarast, den ena gäller tom 2016-01-31 och den andra gäller tom 2015-08-31. Arbetstiden är dagtid.

Utbildning och kvalifikationer
Universitets- eller högskoleexamen inom geologi är ett krav. Erfarenhet från gruvverksamhet är meriterande. God samarbetsförmåga samt förmågan att se geologiska frågeställningar och utifrån geologisk kunskap presentera lösningar på dessa är viktigt. God datorvana är en förutsättning liksom att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska. Har du erfarenhet av MicroStation 3D CAD är det meriterande.

För att lyckas i rollen som gruvgeolog hos oss behöver du ha lätt för att samarbeta då arbetet till stor del består i att tillsammans med andra skapa underlag och utarbeta planer för gruvan. Vidare tror vi att du är en initiativtagande person med förmåga att se vad som behöver göras. Du bör därutöver vara intresserad av att lära.

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m.

Upplysningar
Ytterligare upplysningar lämnas av Caroline Kuiper, gruvplaneringschef 0225-360 35, 070-66 55 931.

Facklig information
Facklig information lämnas av Joel Udd, Sveriges Ingenjörer, tfn 0225-362 43, Hans Jansson, Ledarna, tfn 0225-360 83, Leif Mattsson, Unionen, tfn 0225-360 80.

Ansökan
Ansök via annonsen som finns under Lediga jobb på Bolidens intranät. Har du frågor om ansökan kontakta Inger Bernhardsson, tfn 0225-360 16.

Rekryteringen sker löpande, sista ansökningsdatum är dock den 12 oktober 2014.

GruvgeologVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Boliden Mineral AB, Garpenberg
Hemsida:
http://www.boliden.com/sv/Karriar/

AnsökanSenaste inkomna jobb