Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/includes/_connect.php on line 3  Jobbannons: Postdoktor i paleobiologi i Uppsala
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Postdoktor i paleobiologi

Om tjänsten

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 45 000 studenter, 6 800 anställda och en omsättning på 6,3 miljarder kronor.Arbetsuppgifter: Vi söker efter en postdoktor som kan bidra till att utveckla forskningen inom paleobiologi.

Vi inbjuder sökande från alla inriktningar inom paleobiologi men notera att interna forskningsmedel för anställningen sannolikt är begränsade om forskningen hos den sökande ligger utanför de befintliga forskargrupperna (se http://www.geo.uu.se/research/paleobiologi ).

Högst 20 % av heltid undervisning kan ingå i en postdoktorsanställning.

Kvalifikationskrav: Behörig att anställas som postdoktor är den som avlagt doktorsexamen eller har en utländsk examen som bedöms motsvara doktorsexamen. Doktorsexamen ska vara avlagd högst tre år före ansökningstidens utgång. Om det finns särskilda skäl kan doktorsexamen ha avlagts tidigare. Med särskilda skäl avses ledighet på grund av sjukdom, föräldraledighet, förtroendeuppdrag inom fackliga organisationer etc. För denna anställning krävs doktorsexamen i paleobiologi, paleontologi, geologi, biologi eller för anställningen nödvändig motsvarande kompetens.

Bedömningsgrunder: Vid urval bland behöriga sökande kommer stor vikt att fästas vid vetenskaplig skicklighet i relation till arbetsuppgifterna. Universitetet kommer att främst beakta den som efter en helhetsbedömning av dokumenterade meriter, kompetens och skicklighet bedöms ha de bästa förutsättningarna att genomföra och utveckla aktuella arbetsuppgifter och bidra till en positiv utveckling av verksamheten.

Ansökningsförfarande: Ansökan ska skrivas på engelska och innehålla ett brev där den sökande kort beskriver sig själv och sina forskningsintressen. Ansökan ska också innehålla forskarplan, meritförteckning (CV), kopior av relevanta betygshandlingar, kopia av doktorsavhandlingen, publikationer och övriga dokument samt namn på två referenspersoner. Universitetet eftersträvar en jämnare könsfördelning och kvinnor erbjuds särskilt att söka denna anställning.

Lön: Individuell lönesättning tillämpas. Ange löneanspråk i ansökan.

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning under 2 år. 

Upplysningar om anställningen lämnas av Professor Graham Budd, e-post graham.budd@pal.uu.se). Information om pågående forskning kan även lämnas av övriga anställda.

Välkommen med din skriftliga ansökan senast den 29 juni 2015, märkt UFV-PA 2015/1464.

Klicka på länken nedan för att komma till ansökningsformuläret:

Postdoktor i paleobiologi

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp. Vi tar enbart emot ansökan på det sätt som beskrivs i annonsen.

PaleontologVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
100 %. Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
Visstidsanställning
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Uppsala universitet, Institutionen för geovetenskaper

Ansökan

Referens:
UFV-PA 2015/1464
Webbplats:
https://uu.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:68943/where:1/
Sista ansökningsdag:
2015-06-29


Senaste inkomna jobb