Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

IKT-pedagog

Om tjänsten

Helsingborg är platsen för skapande och engagemang.
Här finns möjligheterna för dig som vill utveckla och utvecklas.
Helsingborg är staden för dig som vill något.

Kunskapsstaden Helsingborg med visionen: Hos oss förverkligar barn och unga sina drömmar, söker dig, som är en kreativ nytänkare och som drivs av att utveckla barn och ungas talanger. Du har stort resultatfokus och skapar de bästa pedagogiska förutsättningarna för barnen i våra verksamheter. Du kommer att verka i en visions- och värdestyrd ledningsorganisation. Våra kärnvärden; nyfikenhet, inspiration, kommunikation och vilja till förändring genomsyrar allt arbete.

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten som IKT-pedagog innebär att du kommer att arbeta med att ge stöd i verksamheter på skolor, arbetslag och på individnivå.

Du stöttar verksamheterna i att utveckla och att inkludera digitala verktyg i undervisningen.KVALIFIKATIONER
Du har en lärarexamen

Du har stor vana att arbeta med diversifierad IT-park. PC, Mac, iPad och Chromebook som finns i skolorna med betoning på iPad och Chromebook.

Du som person:
Har vana av att arbeta med att stödja arbetslag och kollegor med arbetet att inkludera digitala verktyg i undervisningen.
Tar egna initiativ för att skapa samarbeten med verksamheterna och påvisa möjligheterna att nätverka mellan enheterna mellan pedagoger.ÖVRIGT
Om du blir erbjuden tjänst inom för- och grundskola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Aditro Recruit. Därför ber vi dig at skicka in din ansökan via Aditro Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Aditro Recruit 0771-704 704.

MediepedagogVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid / deltid. 50-100 %
Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde snarast., upphör: Tjänsten är tidbegränsad till juni 2015.
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Helsingborgs stad, Skol- och fritidsförvaltningen Förvaltningsgemensamt

Ansökan

Referens:
A434251
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=19786b15-455b-4a1d-97f1-a4775a624eed&TK=02d34f05-c4b1-44f7-928c-3625107b11b3
Sista ansökningsdag:
2014-11-30


Senaste inkomna jobb