Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Allmän läxhjälp åk 8 till elev i Västra Frölunda

Om tjänsten

Vi söker nu en studiecoach till en elev som går i åk 8 och bor i Västra Frölunda. Eleven vill ha hjälp med allmän läxhjälp och har som mål att höja sina betyg generellt. Ett fokus på studieteknik och planering är viktigt.

Omfattning:
Uppdraget gäller 1 gång i veckan á 1,5 timmar

Start: Omgående

Om företaget:
Upgrades är ett utbildningsföretag där privatpersoner och företag får skräddarsydd undervisning inom ett eller flera ämnen. Vi erbjuder fasta kurser och individuell undervisning. Inom båda områden så anpassas utbildningen efter våra kunders nivå, tidsschema och mål. När en kund arbetar med oss så fokuserar vi inte bara på ämnet utan vi lägger också stort fokus på studietekniken och motivationen bakom lärandet. Allt för att deltagaren ska nå sina mål och sedan fortsätta att lära även efter det att kursen är slut.

Personlighet:
En coach hos Upgrades är positiv, tålmodig och ansvarstagande. Vi tar ansvar och gillar att dela med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Du har förmåga att motivera och inspirera yngre och äldre elever.

Erfarenhet/Kvalifikationer:
Det är meriterande om du har någon erfarenhet av undervisning sedan tidigare men det är inget krav.

Krav:
- Goda pedagogiska kunskaper
- Goda kunskaper i studieteknik


Stämmer detta in på dig? Sök jobbet redan idag genom att först registrera dig via vår hemsida: www.upgrades.se/jobb

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida men har du några frågor om tjänsten är du välkommen att maila: work@upgrades.se

StudieledareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Deltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
UPGRADES EDUCATION SWEDEN AB
Hemsida:
http://www.upgrades.se

AnsökanSenaste inkomna jobb