Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Musiklektioner i basfiol, Stockholm

Om tjänsten

Är du högskolestuderande och vill vara med och inspirera och hjälpa andra att lyckas? Vill du få yrkeserfarenhet med flexibla dagar som går att kombinera med dina högskolestudier? Ta då chansen och sök redan idag!

Upgrades söker nu en motiverande och pedagogisk högskolestudent som vill ge privatlektioner i basfiol till en elev i Stockholm. Eleven har tidigare erfarenhet och vill nu utvecklas i sitt spelande. Omfattningen är en lektion i veckan.

Hos Upgrades arbetar motiverande högskolestudenter med goda teoretiska och pedagogiska kunskaper. Idag är vi ett stort studentnätverk på över 1000 coacher men vi söker fler som vill vara med! Vi kan ge dig en flexibel arbetsplats, ett inspirerade jobb och kontinuerlig utveckling genom vårt pedagogiska team.

Personlighet:
En coach hos Upgrades är positiv, tålmodig och ansvarstagande. Vi tar ansvar och gillar att dela med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Du har förmåga att motivera och inspirera yngre och äldre elever.

Erfarenhet/Kvalifikationer:
- Högskolestuderande, gärna inom musik
- Goda pedagogiska kunskaper

Det är meriterande om du har någon erfarenhet av undervisning sedan tidigare men det är inget krav.

Stämmer detta in på dig? Vill du ha möjlighet att arbeta i ett ungt, roligt, och snabbt växande företag? Vi erbjuder dig ett flexibelt extrajobb som skapar värde för både dig som coach och för eleven. Sök jobbet redan idag via följande länk: http://www.upgrades.se/jobba-med-oss/


Varmt välkommen till Upgrades!

StudieledareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Deltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
UPGRADES EDUCATION SWEDEN AB
Hemsida:
http://www.upgrades.se

AnsökanSenaste inkomna jobb