Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Svenskundervisning på företag, Kungsbacka

Om tjänsten

Är du högskolestuderande och vill vara med och inspirera och hjälpa andra att lyckas? Vill du få yrkeserfarenhet med flexibla dagar som går att kombinera med dina högskolestudier? Ta då chansen och sök redan idag!

Upgrades söker nu en högskolestuderande som vill undervisa i svenska för nybörjare ute på ett företag i Kungsbacka/Hede. Gruppen består av 1-3 deltagare som alla ligger på nybörjarnivå i svenska språket.
Undervisningen sker under kontorstider och ca 2-4 h/vecka. Med start omgående och under ca fem veckor framåt.

Om företaget:
Upgrades är ett unikt utbildningsföretag som förmedlar unga akademikers kunskaper och erfarenheter till elever, skolor och företag. Vi erbjuder både grupp och privatundervisning, motivation inför vidarestudier samt är en länk mellan elever, högskolestudenter, skolor och företag runt om i hela Sverige.

Hos Upgrades arbetar motiverande högskolestudenter med goda teoretiska och pedagogiska kunskaper. Vi är alltså inte lärare utan studenter som kan våra ämnen och som kan plugga! Att plugga på rätt sätt är viktigt och därför jobbar vi mycket med studie- och provteknik. Samtidigt fokuserar vi på att förmedla kunskap och motivation till våra deltagare. Vi kan ge dig en flexibel arbetsplats, ett inspirerade jobb och kontinuerlig utveckling genom vårt pedagogiska team.

Om tjänsten:
Upgrades Language Training uppskattas för att det är en tjänst som är flexibel och skräddarsydd efter varje anställds unika behov. Som språkcoach på Upgrades har du stor frihet och möjlighet att skapa inspirerande lektioner i svenskundervisning. Som språkcoach blir du en del av vårt företagsteam och du får möjlighet att utveckla dina undervisningskunskaper.

Dina arbetsuppgifter:
Dina arbetsuppgifter kommer att vara att undervisa ett företags anställda i små grupper i svenska. Grupperna består av 1-5 deltagare och det finns möjlighet att skräddarsy undervisningen efter de anställdas önskemål och behov. En coach hos Upgrades är positiv, tålmodig och ansvarstagande. Vi tar ansvar och gillar att dela med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Du har förmåga att motivera och inspirera både i gruppsammanhang och i individuell undervisning.

Erfarenhet/Kvalifikationer:
Det är meriterande om du har någon erfarenhet av undervisning/ledarskap sedan tidigare men det är inget krav.

Krav:
- Högskolestuderande inom språk/pedagogik/litteratur
- God pedagogisk och organisatorisk förmåga
- Förmåga att motivera och inspirera

Stämmer detta in på dig? Vi erbjuder dig ett flexibelt extrajobb som skapar värde för både dig som coach och för våra deltagare. Sök jobbet redan idag via länken nedan:

http://www.upgrades.se/jobb

Tveka inte på att höra av dig till oss på 020-31 09 00 eller work@upgrades.se om du har några frågor!

Varmt välkommen till Upgrades!

StudieledareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Deltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
UPGRADES EDUCATION SWEDEN AB
Hemsida:
http://www.upgrades.se

AnsökanSenaste inkomna jobb