Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Teorilärare till Grönlunds i Solna

Om tjänsten

Grönlunds är ett snabbt expanderande utbildningsföretag inom transport och logistik. Vi är idag ca 220 anställda och omsätter ca 330 miljoner kronor.

Brinner du för att arbeta med utbildning? Trivs du i en lärande roll och är nyfiken på trafikbranschen men saknar tidigare erfarenhet? Sök då tjänsten som Teorilärare till Grönlunds.

Företaget
Grönlunds Yrkesutbildningar är ett expanderade utbildningsföretag inom transport och logistik. Vi vänder oss främst till åkerier, bussbolag och offentlig sektor med kundanpassade yrkesutbildningar. Grönlunds startade 1965 och bedriver idag utbildning på 20 orter i landet och har ca 220 medarbetare.  www.gronlunds.com

Arbetsuppgifter
Som teorilärare ansvarar du för att utbilda elever till yrkesförare med behörigheten C och D när det gäller de teoretiska ämnena. Det innebär att du tillsammans med våra trafiklärare planerar och genomför utbildningens teoretiska delar samt ansvarar för att stimulera eleverna till ett fortsatt lärande. Utbildningen syftar till att ge de kunskaper och färdigheter som krävs för att eleverna ska köra på ett säkert och miljömedvetet sätt.

Erfarenhet/kvalifikationer
Du som söker ska ha erfarenhet från att utbilda inom fordonssektorn. Det är meriterande om du varit verksam som trafiklärare samt om du har eget C eller D körkort men det är inget krav.

Som person är du tålmodig, stresstålig och har ett lärande förhållningssätt. Du har en hög social kompetens och är serviceinriktad. För att trivas i miljön på Grönlunds bör du vara förändringsbenägen och vilja utveckla dig själv och företaget.

Ansökan
Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Vid frågor är du välkommen att kontakta Anette Moss på telefon
070-995 22 60.

Välkommen med din ansökan!

TrafiklärareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Heltid
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Grönlunds Yrkesutbildningar AB
Hemsida:
http://www.gronlunds.se/

Ansökan

Webbplats:
https://gronlunds.zerolime.se/show.aspx?src=AMS&id=17AC1399-B715-407A-A219-504A4A6B4684
Sista ansökningsdag:
2015-01-16
Övrigt:
Ansöker gör du genom att använda länken nedan.


Senaste inkomna jobb