Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Trafiklärare till Solna

Om tjänsten

Grönlunds är ett snabbt expanderande utbildningsföretag inom transport och logistik. Vi är idag ca 220 anställda och omsätter ca 330 miljoner kronor.

För vår fortsatta expansion söker vi dig som brinner för att arbeta med trafikutbildning och samtidigt vill vara med och utveckla Grönlunds.

Företaget
Grönlunds Yrkesutbildningar AB  är ett expanderade utbildningsföretag inom transport och logistik. Vi vänder oss främst till åkerier, bussbolag och offentlig sektor med kundanpassade yrkesutbildningar. Grönlunds startade 1965 och bedriver idag utbildning på 20 orter i landet och har ca 220 medarbetare.  www.gronlunds.com

Arbetsuppgifter
Nu söker vi ytterligare en trafiklärare till Grönlunds kontor i Solna.  Som trafiklärare för buss och lastbil kommer du tillsammans med andra trafiklärare utbilda elever inom ramen för Grönlunds  Yrkesförarutbildning. Du ansvarar för att planera och genomföra utbildningen både utifrån ett teoretiskt och praktiskt perspektiv.

Erfarenhet/kvalifikationer
Vi söker i första hand dig som är godkänd tunglärare av Transportstyrelsen men minimum kravet  är att du minst är godkänd B-lärare. Vi ser gärna att du har vana av att undervisa i fordon samt klassrum. Du är pedagogisk och drivs av att arbeta med människor.

Som person är du lojal, stresstålig och har ett lärande förhållningssätt. Du har en hög social kompetens, är serviceinriktad med ett stort tålamod. För att trivas i miljön på Grönlunds bör du vara förändringsbenägen och vilja utveckla dig själv och företaget.

Ansökan
Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Vid frågor är du välkommen att kontakta Anette Moss på telefon
070-995 22 60.

Välkommen med din ansökan!

TrafiklärareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Heltid
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Grönlunds Yrkesutbildningar AB
Hemsida:
http://www.gronlunds.se/

Ansökan

Webbplats:
https://gronlunds.zerolime.se/show.aspx?src=AMS&id=4BFBEC68-532D-456D-8A7D-2B9A4BD5DC4F
Sista ansökningsdag:
2015-01-16
Övrigt:
Ansöker gör du genom att använda länken nedan.


Senaste inkomna jobb