Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

YKB-lärare till Grönlunds i Solna

Om tjänsten

Grönlunds är ett snabbt expanderande utbildningsföretag inom transport och logistik. Vi är idag ca 220 anställda och omsätter ca 330 miljoner kronor.

Brinner du för att lära andra? Trivs du med kundkontakter? Ta chansen och sök tjänsten som YKB-lärare till Grönlunds Yrkesutbildningar i Solna.

Om Grönlunds
Grönlunds Yrkesutbildningar AB är ett expanderade utbildningsföretag inom transport och logistik. Vi vänder oss främst till åkerier, bussbolag och offentlig sektor med kundanpassade yrkesutbildningar. Grönlunds startade 1965 och bedriver idag utbildning på 20 orter i landet med ca 220 medarbetare. www.gronlunds.com

Arbetsuppgifter
Som lärare för YKB på Grönlunds kommer du att hålla i utbildningen för yrkeskompetensbeviset. Det betyder att utbilda redan aktiva yrkeschaufförer samt att hålla i grundutbildning för yrkeskompetens av nya förare. Du kommer att skräddarsy kundanpassade utbildningar och har då ett nära samarbete med våra företagskunder. Du kommer att vara frontfiguren mot yrkesförarbranschen och ha en hög basnivå av kunskaper gällande branschen.

Erfarenhet/kvalifikationer
För denna tjänst krävs det att du är eller tidigare har varit verksam yrkesförare samt att du har erfarenhet av att undervisa eller instruera i en  arbetsroll. En bra bakgrund för denna tjänst kan vara att du arbetat som gymnasielärare inom transporttekniskt program, depåchef, trafikledare eller transportledare men det är inget krav.

Som person är du lyhörd, kundorienterad och social med kundens behov i centrum. För att trivas på Grönlunds bör du också vara självgående, flexibel och initiativrik. Du har pondus, är pedagogisk och bestämd samtidigt som du brinner för att lära ut dina kunskaper.

Ansökan
Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Vid frågor är du välkommen att kontakta Anette Moss på telefon
070-995 22 60.

Välkommen med din ansökan!

TrafiklärareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Heltid
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Grönlunds Yrkesutbildningar AB
Hemsida:
http://www.gronlunds.se/

Ansökan

Webbplats:
https://gronlunds.zerolime.se/show.aspx?src=AMS&id=F3AA384D-5FCA-4609-9ABD-271EA572ECEE
Sista ansökningsdag:
2015-01-16
Övrigt:
Ansöker gör du genom att använda länken nedan.


Senaste inkomna jobb