Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Grillska Gymnasiet söker Lärare i Tyska

Om tjänsten

Grillska Gymnasiet i Örebro har cirka 300 elever fördelade på fem olika nationella program, såväl högskoleförberedande som yrkesprogram. Skolan erbjuder även idrottsprofil och ligger i trivsamma lokaler, nära goda kommunikationer och förstklassiga idrottsanläggningar. Det personliga mötet, stolthet hos elever och lärare, nytänkande och resultat i form av kunskap och personlig utveckling är viktiga hörnstenar i vår verksamhet. Utmärkande för skolan är ett nära samarbete mellan elever och lärare i en trygg studiemiljö.Vill du vara med att skapa en mänskligare skola för ett mänskligare samhälle?

Grillska Gymnasiet söker en Tysklärare.

Som  lärare i tyska är du en i teamet på vår skola och skapar en god lärandemiljö för våra elever.


Kvalifikationer
God pedagogisk förmåga. Utbildad lärare i tyska eller motsvarande.Omfattning

10 - 20%

Vi eftersträvar jämlikhet, jämställdhet och mångfald på vår arbetsplats och ser gärna kandidater med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tillämpar sex månaders provanställning på alla tillsvidaretjänster och begär alltid, oavsett anställningsform utdrag ur belastningsregistret.

Grillska Gymnasiet är en del av Stadsmissionens Skolstiftelse, en idéburen skola utan vinstintresse som utbildar unga och vuxna i Mälardalen. I stiftelsen finns sex skolformer – Grillska Gymnasiet, Gymnasiesärskola och Komvux samt Stadsmissionens Folkhögskola, SFI och Yrkeshögskola. De sex gymnasieskolorna är belägna i Västerås, Uppsala, Eskilstuna, Örebro, Stockholm och Sundbyberg. Med totalt 3000 studerande är stiftelsen Sveriges största fristående, idéburna skolorganisation. www.stadsmissionen.se/skola

Vi undanber oss vänligen kontakt med ytterligare försäljare av jobbannonser då vi redan har upphandlade avtal.

Lärare i gymnasiet - kärnämnenVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
10-20%. Tillträde: Snarast
Visstidsanställning
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Grillska Gymnasiet Örebro

Ansökan

Referens:
2015/44
Webbplats:
https://stadsmissionen.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:73579/where:1/
Sista ansökningsdag:
2015-09-12


Senaste inkomna jobb