Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Gymnasielärare deltid engelska och idrott

Om tjänsten

Peab är Nordens Samhällsbyggare med 13.000 anställda och en omsättning överstigande 43 miljarder kronor. Koncernens dotterföretag har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.


Peabskolan AB är ett helägt dotterföretag till Peab och finns i Ängelholm, Malmö, Solna, Upplands Väsby och Göteborg. Vi utbildar idag ca 450 ungdomar och erbjuder Bygg- och anläggningsprogrammet för behöriga och Introduktionsprogram för icke behöriga elever. Peabskolans verksamhet bygger på en pedagogisk modell där en utvecklad form av APL, ett aktivt värdegrundsarbete, kurs- och ämnesintegrering samt en djupgående modell för individualisering är de fyra grundprinciperna. Utvärderingar baserade på både kvalitativa och kvantitativa resultat visar att modellen hittills varit mycket framgångsrik.

Peabskolan i Malmö söker nu en behörig gymnasielärare inom ämnena engelska och idrott. Tjänsten omfattar 50% tjänstgöring och är ett vikariat under en termin med start i september 2015 fram till december 2015. Vi ser gärna att du har erfarenhet av gymnasieprogram, helst yrkesprogram.

Vi söker dig som är nytänkande, utvecklingsinriktad och som tycker att det är utmanande att vara delaktig i pedagogiskt utvecklingsarbete. Vi arbetar kurs- och ämnesintegrerat, vilket förutsätter ett stort mått av flexibilitet och uppfinningsrikedom hos alla medarbetare. Eftersom en del av våra elever tas in som obehöriga är det viktigt att du förstår vikten av att arbeta individualiserat, och att varje pedagog verkligen tror på alla elevers möjlighet att, med rätt stöd och rätt pedagogisk metod, lyckas nå målen. Vi söker dig som har ett stort engagemang för eleverna och som dessutom kan vara en god ambassadör för den pedagogik som vår verksamhet bygger på.

Vill du veta mer är du välkommen att ta kontakt med Nicklas Lundgren, rektor, tfn 0733-376774. Sista ansökningsdag är 2015-09-13 men urval sker löpande och rekryteringen stängs när vi har hittat rätt kandidat. Därför ber vi dig skicka in ansökan redan idag.

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling.

Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Lärare i gymnasiet - kärnämnenVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
dagtid
september-december 2015
Lön:
enl ök

Arbetsplats

Arbetsplats:
Peabskolan AB
Hemsida:
http://peab.se

Ansökan

Webbplats:
https://peab.easycruit.com/vacancy/application/1484922/102601?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2015-09-13


Senaste inkomna jobb