Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

JENSEN gymnasium Internationella söker en förstelärare i engelska

Om tjänsten

Till JENSEN gymnasium Internationella i Stockholm söker vi dig som vill utmanas i rollen som förstelärare med fokus på engelska. I din roll som förstelärare på JENSEN får du möjlighet att, tillsammans med engagerade kollegor och närvarande chefer, ta ett helhetsansvar för skolan. Du vill utvecklas i din professionella roll och leda dina kollegor i arbetet mot att våra elever ska få goda kunskaper och nå höga studieresultat. Skolan har en internationell profil och därför är det av yttersta vikt att våra elever får bästa tänkbara utbildning i det engelska språket, genom hela utbildningen. Därför kommer du ha extra stort fokus på att kvalitetssäkra detta för hela skolans räkning. På JENSEN får du stor frihet att utforma din undervisning i samarbete med dina kollegor på ett sätt som utmanar och utvecklar dina elever.

JENSEN gymnasium är en del av JENSEN education, ett av Sveriges största utbildningsföretag. Sedan starten 1996 har vi arbetat för att förverkliga visionen om en skola som tränar för verkligheten. Vi har själva byggt alla våra skolor från grunden, utifrån de värderingar och den pedagogik vi tror på. På alla våra skolor har vi en tydlig hälsoprofil med betoning på både fysiskt och mentalt välbefinnande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med tillträde den 7 januari 2015 eller enligt överenskommelse.

Vi finns i trevliga lokaler på Gjörwellsgatan 26.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden


• Leda kollegor i pedagogiskt utvecklingsarbete
• Undervisa i engelska och/eller annat ämne och därmed leda skolans elever till goda studieresultat
• Vara med och utveckla vår internationella profil tillsammans med elever och kollegor  
• Aktivt bidra till hela skolans utveckling och att verksamheten når sina mål

Kvalifikationer


• Du ska vara legitimerad lärare i engelska och ett annat ämne
• Minst fyra års erfarenheter av undervisning på gymnasienivå
• Tidigare erfarenhet av rollen som förstelärare är meriterande
• Tidigare erfarenheter av internationella samarbeten är meriterande
• Tidigare erfarenhet av att leda kollegor i pedagogiskt utvecklingsarbete är meriterande

Vi söker dig med mycket bra ledaregenskaper och förmågan att skapa förtroendefulla relationer och samarbeten med såväl kollegor som elever. Med ditt tydliga ledarskap har du förmågan att organisera och strukturera undervisningen tillsammans med kollegor så att eleverna tränas för verkligheten, får goda kunskaper och således når högre studieresultat.

JENSEN gymnasium har alltid strävat efter att ligga i framkant och erbjuda bästa tänkbara utbildning för våra elever. Sedan vi startade vår första gymnasieskola för 10 år sedan har vi varit banbrytande inom flera olika områden. Vi har sedan hösten 2013 gjort en stor satsning på det digitalt lärandet utifrån det senaste inom pedagogisk forskning och där vi använder verktyg som ger förutsättningar att förbättra studieresultaten samtidigt som undervisningen blir mer meningsfull, för såväl elever som lärare. Därför ser vi gärna att du har kompetens inom, eller ett intresse för det digitala lärandet.

Din ansökan

Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida under "Jobba hos oss". Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2014-12-10. Observera att urval sker löpande.

Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Jessica Mozakka på 0703-85 28 92 eller jessica.mozakka@jenseneducation.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 


JENSEN education grundades 1996 av Håkan Jensen som fortfarande är VD och långsiktig ägare. Idag är JENSEN ett av Sveriges största utbildningsföretag med verksamhet i 17 städer runtom i landet. Vi har förtroendet att utbilda omkring 8 500 elever inom sju olika verksamhetsområden, från förskola till vuxenutbildning. Företaget sysselsätter ca 700 personer och omsätter ca 550 MSEK. JENSEN är ett entreprenörsföretag som har byggt alla sina skolor från grunden, med hjälp av rätt medarbetare och den starka JENSEN-andan.

Lärare i gymnasiet - kärnämnenVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:

Heltid/

Ej specificerat
Lön:
Individuell lönesättning

Arbetsplats

Arbetsplats:
JENSEN education
Hemsida:
http://www.jenseneducation.se/

Ansökan

Webbplats:
http://www.jenseneducation.se/Jobb/Lediga-tjanster/?RMURL=VacDetail%2Easpx%3FCommAdSeqNo%3D1229%26pp%3D7
Sista ansökningsdag:
2014-12-24


Senaste inkomna jobb