Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Lärare i grundskolans senare år

Om tjänsten

Älvkarleby kommun ligger precis där Dalälven möter havet, med drygt 9000 invånare. Vi är en kommun som är nära. Nära till städer som Gävle, Uppsala, Arlanda och Stockholm.

Här driver många föreningar sina verksamheter med stort engagemang och ger både barn och vuxna möjlighet till en aktiv fritid.
Naturen, badstränderna och fisket lockar både besökare och nya invånare.

I dag är vi drygt 700 engagerade medarbetare som arbetar för Älvkarleby kommun – välkommen att bli en av oss!ARBETSUPPGIFTER
Undervisning, betygssättning, handledning, samverkan i olika nätverk inom Introduktionsprogrammen, IM. IM är en gymnasial skolform men eleverna är ej behöriga till nationella gymnasieprogram och läser därför grundskoleämnen i första hand. Alla har individella studieplaner utifrån tidigare studier och behov.

KVALIFIKATIONER
Lärarexamen och adekvat behörighet för år 6-9.
Personlig lämplighet är av stor vikt
Helst ska du undervisa i engelska och SO men även andra kombinationen kan bli möjliga. Erfarenhet av ungdomar med behov av särskilt stöd är meriterande.

ÖVRIGT
I Älvkarleby kommun vill vi ha friska medarbetare som mår bra i både kropp och själ. Vi har rökfri arbetstid och erbjuder motion på arbetstid.
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kontakten med dig som söker ber vi att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Vi tar inte emot ansökningar som kommer via e-post eller pappersformat.
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Lärare i gymnasiet - kärnämnenVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid. 100% Dagtid.
Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2015-01-01 , upphör: 2015-12-31 .
Lön:
Månadslön FÖRMÅNER Löneanspråk lämnas

Arbetsplats

Arbetsplats:
Älvkarleby kommun, Utbildning

Ansökan

Referens:
A430918
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=419eabba-0217-4378-bfa0-eaf455a6f381&TK=016c2e21-0692-410e-95dc-66cd01620de9
Sista ansökningsdag:
2014-12-04


Senaste inkomna jobb