Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Lärare i Matematik till Danderyds Gymnasium

Om tjänsten

Danderyds kommun med drygt 31 000 invånare ligger centralt norr om Stockholm. Kommunen består av fyra kommundelar, Danderyd, Djursholm, Enebyberg och Stocksund. Vi har goda kommunikationer, många företag och ett stort sjukhus. Vi har bra kommunal och kommersiell service i kommunen.

Danderyds Gymnasium är ett kommunalt gymnasium som ligger 8 km norr om Stockholms centrum. Läs mer om vår skola på www.dagy.danderyd.seARBETSUPPGIFTER
Danderyds Gymnasium söker en lärare i Matematik. I tjänsten ingår mentorskap. Eventuellt kan undervisning i Fysik 01a tillkomma.

Som ämneslärare arbetar du med en matematiklärares sedvanliga uppgifter. Det innebär bland annat undervisning, kunskapsdokumentation, föräldrakontakt och samarbete med övriga lärare i arbetslaget. Du ingår i arbetslaget naturvetenskap.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är ämnesbehörig i matematik för gymnasiet, helst med lärarlegitimation. Erfarenhet av liknande arbete är ett krav. Vi ser gärna att du har undervisat i Matematik 1b och Matematik 3b samt Matmat04 på gymnasiet.

Vi vill att du är en driven och erfaren lärare som uppskattar utmaningar och har väl utvecklade tankar och idéer kring undervisning. Du är tydligt kvalitetsmedveten och är duktig på att individanpassa undervisningen. Du har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet efter ett effektivt sätt. Du sätter upp och håller tidsramar.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Danderyds kommun värdesätter alla medarbetares kompetens oavsett olikheter såsom kön, etnicitet eller funktionsnedsättning. Vi arbetar mot diskriminering och för främjande av alla människors lika rättigheter och möjligheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot via e-post eller pappersformat.


Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Lärare i gymnasiet - kärnämnenVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Deltid. ca 50% som eventuellt kan utökas Dagtid.
Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2014-12-01 Snarast, senast 2015-01-16, upphör: 2015-06-18 .
Lön:
Månadslön Individuell lönesättning.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Danderyds kommun, Danderyds Gymnasium

Ansökan

Referens:
A427978
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=befe9e3d-13ee-461a-9568-6e230afd8069&TK=e4f0074b-0679-4fcf-8dca-20f336d3c170
Sista ansökningsdag:
2014-11-30


Senaste inkomna jobb