Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Lärare i matematik till Kunskapsgymnasiet Malmö

Om tjänsten

Kunskapsgymnasiet Malmö ligger i västra hamnen där det nya Malmö växer fram. I moderna och öppna lokaler, byggda för att passa vårt arbetsätt går ca 250 elever. Vill du arbeta på en skola där eleverna trivs med sina studier, lärare och arbetsätt är Kunskapsgymnasiet Malmö ett bra alternativ!

Kunskapsgymnasiets arbetssätt möjliggör en unik relation mellan elever och lärare. Genom den personliga handledningen hjälper du eleven att planera och utvärdera sina studier regelbundet för att eleven ska nå så höga studieresultat som möjligt. Du som är engagerad och med stor entusiasm vill arbeta med våra elever och vårt koncept är varmt välkommen att skicka in din ansökan.

I tjänsten ingår även personlig handledning vilket innebär att du handleder elever i deras studier.

Nu söker vi en lärare på 50% med behörighet i matematik

Vårt grundkrav är att du har lärarlegitimation.  Dessutom sätter vi stort värde på ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och din handledarförmåga. Vi vill att du ska vara en stabil och trygg person som kan skapa förtroende hos eleverna.Kunskapsskolan erbjuder dig

• en nära relation mellan elever och lärare tack vare veckovisa personliga handledningssamtal och mer tid tillsammans
• ett gemensamt utbildningskoncept med läromedel, instruktioner och material som frigör tid för att arbeta mer med eleverna
• ett utpräglat lagarbete i arbetslag med ett gemensamt ansvar för planering, genomförande och efterarbete.


Vi arbetar systematiskt med konceptutveckling och kvalitetsuppföljning för att kunna erbjuda en utvecklande och trivsam arbetsplats för våra medarbetare vilket i sin tur ger goda resultat för våra elever.
  

Om Kunskapsskolan
Kunskapsskolan, där även Kunskapsgymnasiet ingår, har grundskolor för skolår 4-9 och gymnasier med studieförberedande program. I Kunskapsskolan får varje elev en personligt utformad utbildning, som utgår från elevens personliga mål och förutsättningar. Kunskapsskolan har ambitionen att skapa ett alternativ till den traditionella skolan, som utgår från den enskilda eleven och dennas mål istället för från lärarna, gemensamma scheman och lokalerna. Vi har en djup tilltro till enskilda elevers vilja och förmåga att utnyttja sina egna förutsättningar på bästa möjliga sätt.

Kunskapsskolan startade de första skolorna år 2000 och har idag 28 grundskolor och sju gymnasier, 1100 medarbetare och 11 000 elever. Huvudägare är grundaren Peje Emilsson med familj och Investor.

Vi arbetar systematiskt med konceptutveckling och kvalitetsuppföljning för att kunna erbjuda en utvecklande och trivsam arbetsplats för våra medarbetare vilket i sin tur ger goda resultat för våra elever.
  

Om Kunskapsskolan
Kunskapsskolan, där även Kunskapsgymnasiet ingår, har grundskolor för årskurs 4-9 och gymnasier med studieförberedande program. Skolorna följer den nationella läroplanen, deltar i nationella prov och följer det nationella betygssystemet. Utbildningen är öppen för alla och avgiftsfri. Skolornas viktigaste kännetecken är arbetssättet med en personligt utformad utbildning som ger kunskap och förmågor för framtiden.

Kunskapsskolan startade de första skolorna år 2000 och har idag 29 grundskolor och sju gymnasier i Sverige med drygt 1100 medarbetare och över 11 000 elever. Huvudägare är grundaren Peje Emilsson med familj och Investor. Hela eller delar av Kunskapsskolans arbetssätt, the KED program, används också internationellt av skolor i Storbritannien, Holland, USA och Indien.


____________________________________________________________________

Vid övertalighet inom Kunskapsskolan kommer utannonserade tjänst i första hand att erbjudas anställda inom företaget.

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär.
____________________________________________________________________

Arbetstid/Varaktighet

Tillsvidare

Deltid

Kontaktpersoner

Rektor Marie Forslin, mobiltelefon 0733-13 71 54, marie.forslin@kunskapsgymnasiet.se

Ansökan sker via länk nedan senast den 14 september 2015


För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret.
Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.
Vid en eventuell anställningsintervju kom ihåg att ta med kopia av utdrag från belastningsregistret samt intyg och betyg.

Om du har frågor - ring kontaktpersonen för den aktuella befattningen.

Mer information på www.kunskapsskolan.se

Besöksadress

Östra varvsgatan 13b

Lärare i gymnasiet - kärnämnenVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Deltid
-
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Kunskapsskolan i Sverige AB
Hemsida:
www.kunskapsskolan.se

Ansökan

Webbplats:
http://foretaget.kunskapsskolan.se/ledigatjanster?aguid=C2B9D180DE4D44898E013C3664EE2B30
Sista ansökningsdag:
2015-09-14


Senaste inkomna jobb