Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Lärare i spanska Thoren Framtid Karlstad

Om tjänsten

Antar du utmaningen?

Thorengruppen AB som idag driver 26 gymnasieskolor och vuxenutbildning runt om i Sverige startade hösten 2014 Thoren Framtid - den nya grundskolan i Karlstad centralt på Kasernhöjden!

Vi söker nu en lärare i spanska. Brinner du för att utvecklas och utmanas och har du ett passionerat förhållande till lärande och pedagogik? Är du modig, empatisk, charmig och kreativ och tror att förutsättningen för en framgångsrik skola är att förbereda eleven för nästa steg i livet? Vågar du sticka ut hakan och säga att du ska bli en del i en av Sveriges främsta grundskolor som satsar på de problem som svenska grundskolan har idag med läsförståelse och låga matematik och NO-kunskaper? Vill du bli en del i ett team som inte kommer ge sig förrän vi lyckas med detta?
Då är kanske du rätt person för oss!

Thoren Framtid bygger på några grundläggande principer som är oerhört viktiga för oss. Dessa innebär i korthet att det ska vara roligt att gå i skolan hos oss, vi ska vara Sveriges bästa grundskola på att förbereda eleverna för nästa steg i livet och framtiden. Vi bygger vår skola på värderingarna mod, kraft, passion med hjärta och detta är något vi håller oerhört högt! En annan viktig princip för oss är att vi jobbar med entreprenöriellt lärande och i vårt fall framtidsförmågor som eleverna kommer ha med sig hela livet. För oss är integration och mångfald en viktig sak, skolans kvalitetsarbete bedrivs utifrån detta och det är eleverna och föräldrarna som sätter måttstocken för kvalitetsarbetet. Vi ser också ledningen och personalens beteende som direkt avgörande för skolans resultat och kvalitet. Därför blir du som pedagog extremt viktig! Håller du med om dessa principer så ska du söka till oss!

Vi söker en pedagog som förutom sin behörighet har höga ambitioner och drivet att tillsammans med skolledaren och resten av personalgruppen på skolan vill skapa en verksamhet av hög kvalitet. Vi vill att du ser användandet av digitala verktyg som en självklarhet, och har du vana från att jobba i en 1 till 1 miljö så är det en stor fördel.
Du har lämplig pedagogisk högskoleutbildning samt några års erfarenhet som pedagog.
Speciellt viktigt för oss är du som person och hur du har möjlighet och vilja att anamma vårt koncept då detta är en viktig framgångsfaktor för skolan. Då vi är en växande skola har tjänsten utvecklingspotential.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta rektor Emil Wallin 070-2199294 emil.wallin@thorenframtid.se

Vi tar emot ansökan via epost: emil.wallin@thorenframtid.se
Rekrytering sker löpande och tjänst kan vara tillsatt innan sista datum för ansökan.
Ange löneanspråk i ansökan.

Lärare i gymnasiet - kärnämnenVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
10 % från 1 januari 2015.
Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Lön:
Ange löneanspråk

Arbetsplats

Arbetsplats:
ThorenGruppen AB
Hemsida:
http://www.thorengruppen.se

Ansökan

Referens:
pedagog spanska karlstad
E-postadress:
emil.wallin@thorenframtid.se
Sista ansökningsdag:
2014-12-07


Senaste inkomna jobb