Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Lärare i svenska som andraspråk på Vux Huddinge

Om tjänsten

Huddinge kommun omfattar både vackra natur- och friluftsområden och storstadens bekvämligheter. Här finns bostäder och arbetsplatser där människor kan utvecklas och må bra. Huddinge kommun kännetecknas av mångfald, omtanke och stark framåtanda. Tillsammans skapar vi en hållbar framtid för alla som bor och arbetar här.

Inom barn- och utbildningsförvaltningen har vi påbörjat ett arbete med en gemensam pedagogisk plattform för alla våra skolformer. Barn och elever i Huddinges förskolor och skolor ska mötas av samma syn på pedagogiskt ledarskap och lärande, oavsett hur gamla de är eller var de bor. Plattformen grundar sig i forskning och beprövad erfarenhet eftersom vi alltid strävar efter att arbeta med det som ger resultat.
Barn- och utbildningsförvaltningen har engagerade medarbetare, som på olika sätt uppmuntras att dela med sig av goda idéer och arbetssätt till andra. På detta sätt bidrar våra medarbetare till att den pedagogiska verksamheten utvecklas och att vi får en trivsam arbetsmiljö.

Allmän visstidsanst, heltid från och med 2015-01-07 till och med 2015-06-30 med möjlighet till tillsvidareanställning.

Enhetsbeskrivning
Vux Huddinge är en av Stockholm läns största kommunala vuxenutbildare med närmare 2500 elever. Undervisningslokalerna är belägna vid Huddinge centrum, i direkt anslutning till pendeltåg och bussar, med endast 15 minuters resväg från centrala Stockholm.

Vux Huddinge är en dynamisk och progressiv arbetsplats med högt i tak där du som medarbetare får möjligheten till att utveckla det pedagogiska arbetet i en stimulerande mångfald. Skolan erbjuder bland annat kurser i svenska för invandrare, grundläggande- och gymnasiekurser samt yrkes- och yrkeshögskoleutbildningar. Skolan är mycket omtyckt och får höga resultat i länets elevenkät.

-

Om arbetet
Som lärare på Vux Huddinge arbetar du tillsammans med övriga kollegor med att genomföra vuxenutbildningens nationella uppdrag och nå verksamhetens övergripande mål och riktlinjer. Du kommer mötas av en dynamisk och mångfacetterad arbetsplats som sprudlar av liv, pragmatism och visionärt tänkande. Elevgrupperna är heterogena och ställer höga krav på goda ämneskunskaper samt pedagogisk och didaktisk förmåga.

Det pedagogiska arbetet på Vux Huddinge utgår ifrån en formativ grund med språkutveckling i fokus som influerats ifrån forskare som John Hattie, Bo Sundblad, Dyllan William och Barbro Westlund. Tjänsten innefattar undervisningen i svenska som andraspråk på grundläggande- och gymnasial nivå.

Din profil
Vux Huddinge söker en mål- och resultatinriktat person med god analytisk förmåga och med dokumenterad erfarenhet av att undervisa elever i svenska som andraspråk. Tjänsten kräver hög kommunikativ förmåga, social kompetens och god samarbetsförmåga. Du skall vara serviceinriktad och tycka om att arbeta med människor.

Du skall ha:
lärarlegitimation (eller lärarexamen och sökt legitimation) i svenska som andraspråk och/eller svenska
dokumenterad och styrkt erfarenhet av att undervisa i svenska som andraspråk i grundskolan, gymnasiet eller inom vuxenutbildningen
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons

Lärare i gymnasiet - kärnämnenVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Allmän visstidsanst.
heltid från och med 2015-01-07 till och med 2015-06-30 med möjlighet till tillsvidareanställning.
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Huddinge kommun
Hemsida:
www.huddinge.se

Ansökan

Referens:
BUF:2014:647
Webbplats:
http://jobb.huddinge.se/ExternwebbV2/Personligt/EW2PageLoggaIn.aspx
Sista ansökningsdag:
2014-12-08
Övrigt:
Följ länken nedan


Senaste inkomna jobb