Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Lärare i svenska till programmet språkintroduktion, Mjölby gymnasium

Om tjänsten

Vår kommun är expansiv med strax över 26.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.seMjölby Gymnasium & vuxenutbildning är sex skolenheter med var sin rektor. Skolverksamheten är idag förlagt till Dackeskolan, Kungshögskolan och Norrgården. I gymnasieskolan är det sammanlagt ca 800 elever fördelat på fyra högskoleförberedande program, nio yrkesprogram, fem introduktionsprogram och en gymnasiesärskola med två nationella program och individuella program. Gymnasiesärskolans lokaler finns vid Dackeskolan. Vi bedriver utbildning av hög kvalitet där elevens lärande och utveckling är i fokus.

ARBETSUPPGIFTER
Uppdraget är inom gymnasieskolans program Språkintroduktion som riktar sig till nyanlända ensamkommande flyktingungdomar i åldersgruppen 16-20 år. Du kommer att ingå i ett väl fungerande arbetslag för programmet. Att arbeta framgångsrikt med elever inom Introduktionsprogrammet kräver lyhördhet, flexibilitet och personlig mognad.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är behörig lärare i svenska/svenska som andra språk, vi ser gärna att du även har engelska i din behörighet. Du vill stimulera eleverna till aktivt lärande i olika former. Du har god kontakt med eleverna och har förmåga att uppmuntra och utveckla elevernas språkkunskaper. Du är flexibel och vill vidareutveckla dig själv och undervisningen. Du har god vana att arbeta med dator i pedagogisk verksamhet.

ÖVRIGT
Intervjuer kan påbörjas innan sista ansökningsdag.

Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Lärare i gymnasiet - kärnämnenVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Visstidsanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse, upphör: 2016-06-13 .
Lön:
Enligt avtal.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Mjölby kommun, Utbildningsförvaltningen

Ansökan

Referens:
143/2015
Webbplats:
https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c27e518f-f511-4010-9dc1-69dbd750a731&TK=257772b2-82f2-43d7-8014-db7db0aa051b
Sista ansökningsdag:
2015-09-15


Senaste inkomna jobb