Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Lärare Sv/SvA/En

Om tjänsten

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas. I Hässleholms kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Hos oss i Barn- och utbildningsförvaltningen hittar du en förskola, grundskola och gymnasieskola med kunskap i fokus. Vår gemensamma vision är: Alla barn ska bli sitt bästa i Hässleholms skolor.

Hässleholms Gymnasium innefattar de välkända skolorna Hässleholms Tekniska Skola, Jacobsskolan och Ungdomscentrum. Inom GY 11 erbjuder vi 14 nationella program och 5 introduktionsprogram. Totalt har Hässleholms Gymnasium cirka 1550 elever och 250 anställda.

Ungdomscentrum, UC, anordnar introduktionsprogram för elever som inte är behöriga för studier på nationella program. Eleverna kan välja mellan fyra introduktionsprogram; preparandutbildning, yrkesintroduktion, språkintroduktion och individuellt alternativ. Alla våra elever har en individuell studieplan som anpassas efter elevens förutsättningar och mål med sina studier.

Ungdomscentrum söker nu lärare med behörighet att undervisa i svenska, svenska som andraspråk samt engelska för de senare åren i grundskolan.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av undervisning i svenska, svenska som andraspråk och engelska. Du lyfter fram ämnena genom kreativ undervisning och ansvarar för elevernas lärande och utveckling via undervisning, handledning och stöd, genom att utgå från varje elevs specifika kunskaper och förutsättningar. I rollen ingår även planering och ansvar för övriga uppgifter som ingår i läraryrket.

Kvalifikationer
Vi söker dig med lärarexamen som är behörig att undervisa i ämnena svenska, svenska som andraspråk och engelska i grundskola eller gymnasieskola. Erfarenhet från undervisning på introduktionsprogram är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Tjänsten är ett vikariat, omfattning 100% med anställningsstart snarast till och med 2015-06-16. Möjlighet till förlängning finns under höstterminen 2015.

Tjänsten tillsätts under förutsättning av vederbörliga beslut.

Utdrag ur polisens belastningsregister ska uppvisas före anställning.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Jansson, tf. rektor:
Tfn: 0451- 26 86 11.
Fackliga representanter nås via kommunens växel, tfn: 0451- 26 70 00.

Sista ansökningsdag är: 2014-11-30.
Välkommen med din ansökan nedan via extern länk tillsammans med CV och personligt brev.
Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande så vi ber dig att skicka in din ansökan redan idag.


Till annonsförsäljare och rekryteringsföretag:
Vi undanber oss vänligen direktkontakt med rekryteringsföretag och försäljare av ytterligare jobbannonser.

Lärare i gymnasiet - kärnämnenVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Visstid 6 mån eller mer
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Hässleholms kommun
Hemsida:
www.hassleholm.se

Ansökan

Referens:
Buf 193/14
Webbplats:
http://www.hrsupporten.se/hassleholm.php
Sista ansökningsdag:
2014-11-30


Senaste inkomna jobb