Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Lärare till Lärcentrum anstalten Salberga

Om tjänsten

Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och anstalter verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet.

Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.seARBETSUPPGIFTER
Kriminalvårdens klienter skall så långt möjligt ha tillgång till utbildning motsvarande kommunal vuxenutbildning och utbildning i svenska för invandrare. Utbildningen organiseras enligt en lärcentrum-modell med lärcentrum vid varje anstalt. Studierna är individbaserade, där lärare arbetar med studerande som finns både lokalt och på distans. Studierna anpassas enligt en individuell studieplan med varierande starttid och studietakt.

KVALIFIKATIONER
Vi söker lärare med lärarutbildning för undervisning i något av ämnena naturkunskap, svenska, engelska, svenska som andraspråk, eller vård och omsorg på gymnasial nivå samt SFI. Utöver ämneslärarbehörighet i något/några av nämnda ämnen, efterfrågas specialpedagogisk utbildning. Vi söker dig som har förmåga att motivera till studier, har bred pedagogisk erfarenhet samt intresse av och förmåga att arbeta på olika kursnivåer. Vidare vill vi att du har god samarbetsförmåga och förmåga till självständigt arbete samt att du har förståelse för att utbildningsverksamheten ibland påverkas av säkerhets- eller behandlingsaspekter. Har du tidigare erfarenheter av kriminalvård är detta meriterande. God datorvana krävs.

ÖVRIGT
Registerkontroll kommer att föregå beslut om anställning.
Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Ansökan lämnas endast via länk i denna annons eller www.offentligajobb.se. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.
Supporttelefon för sökande: 0771-704 704

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

Lärare i gymnasiet - kärnämnenVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid. Dagtid. Måndag till fredag.
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde: 2015-12-01 eller efter överenskommelse.
Provanställning om 6 månader tillämpas.
Lön:
Individuell lönesättning tillämpas.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Kriminalvården, Anstalten Salberga

Ansökan

Referens:
A497760
Webbplats:
https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=f2b5d11f-4877-4336-a859-04894d5d6c2b&TK=bf26b694-a556-4b58-9c70-a7e6a1396250
Sista ansökningsdag:
2015-09-28


Senaste inkomna jobb