Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

SVA/Sv Lärare

Om tjänsten

Nybro kommun är en expansiv kommun i det småländska glasriket med cirka 20 000 invånare. Här finns stora och små företag främst inom glas-, trä- och pappersindustrin - flera av dem världsledande inom sina respektive branscher.
Kommunen har ett strategiskt läge mellan de tre regionala centrumen Kalmar, Karlskrona och Växjö. Kommunikationerna är goda med järnväg samt en flygplats inom tre mil.
I Nybro kommun finns möjligheterna att välja attraktiva boende med vackra miljöer i staden eller på landsbygden. Möjligheterna till rekreation och friluftsliv är goda då det aldrig är långt till naturen.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en lärare med utbildning i Sv/SVA för arbete inom skolans språkintroduktionsklass med nyanlända elever. Vi ser att du har goda kunskaper i läs och skrivinlärning. Arbetet innebär undervisning i grupp, kartläggning av elevers kunskaper, upplägg av studieplan tillsammans med syv. Du kommer att samarbeta med de övriga lärarna som arbetar på skolans IM program.

KVALIFIKATIONER
Lärarutbildning i SVA, Sv. Erfarenhet av arbete med nyanlända elever. Vi vill att du har ett stort intresse av att arbeta med elever från andra kulturer.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Efter att du sökt första gången kan du logga in till ditt CV och uppdatera dina uppgifter samt ändra i det personliga brevet. Därmed kan du söka andra tjänster inom Nybro kommun eller andra organisationer anslutna till Offentliga jobb. Alla skickade ansökningar sparas under din inloggning.

Vi vill inte bli kontaktade av rekryterings-/bemanningsföretag. Vi undanber oss också samtal från annonssäljare.

Lärare i gymnasiet - kärnämnenVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid. Dagtid.
Tillsvidareanställning, tillträde: 2015-01-07 .
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Nybro kommun, Åkrahällskolan

Ansökan

Referens:
14-161
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=473aa6b2-ee38-4261-9537-8140a21120e6&TK=807d28b0-0a09-4714-afc5-0e058c08689f
Sista ansökningsdag:
2014-12-08


Senaste inkomna jobb