Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Vårdlärare

Om tjänsten

Didaktus Liljeholmen - världens skola - är en fristående gymnasieskola och ligger nära Liljeholmens T-bana. På skolan går cirka 560 elever fördelade på teoretiska program, yrkesprogram och olika introduktionsprogram. Skolan har fantastiska elever. Vissa behöver extra stöd och hjälp av skickliga pedagoger och kloka vuxna för att kunna nå sin fulla potential.

Nu söker vi en yrkeslärare i vårdämnen och psykologi, friskvård och hälsa, vårdämnen och sociologi. Tjänsten är en tillfällig utökning under läsåret och på heltid.

Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll, som är en lagspelare, och som tycker det är roligt att, tillsammans med ungdomarna och kollegorna, arbeta för att eleverna når sina mål på bästa möjliga sätt. Du ser eleverna i ett helhetsperspektiv och du är strukturerad, utvecklingsorienterad, engagerad, flexibel och ansvarstagande. Du gillar att arbeta med ungdomar från olika kulturer och etniska bakgrunder. Du har ett positivt förhållningssätt och är kreativ.

Didaktus skolor startade 1995. Sedan 2009 är Didaktus AB ett dotterbolag till AcadeMedia som är Sveriges största skolkoncern.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande. Tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!

Vi har valt att själva sköta rekryteringen till denna tjänst, och tackar därför nej till all eventuell hjälp från dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Lärare i gymnasiet - kärnämnenVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Tjänsten är under läsåret 2015-2016 och på heltid.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Didaktus Liljeholmen
Hemsida:
http://www.didaktus.se

Ansökan

Referens:
Timlärare psykologi/sociologi
E-postadress:
peter.almstrom@didaktus.se
Sista ansökningsdag:
2015-09-30
Övrigt:
Vi intervjuar fortlöpande och tillsätter tjänsten när lämplig sökande hittats.


Senaste inkomna jobb