Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

SFI-lärare

Om tjänsten

Finspångs kommun har cirka 21 000 invånare. Kommunen är organiserad i 5 sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Våra största verksamhetsområden är skola och barnomsorg samt vård och social omsorg och vi arbetar även med samhällsbyggnadsfrågor, kultur- och fritidsfrågor med mera. Finspångs kommun har ca 1600 anställda.

Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier. Närheten till naturen och ett stort utbud av idrotts och motionsanläggningar, bland annat ett äventyrsbad med friskvårdsanläggning, är några av våra lokala plusvärden.

ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i svenska för invandrare (SFI) på studieväg 1-3.

KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation med inriktning mot svenska för invandrare/svenska som andra språk.

ÖVRIGT
För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrannt tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Tjänsten utannonseras internt och extern och kommer att tillsättas under förutsättning av erforderliga beslut.

SFI-lärareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid. Dagtid.
Tillsvidareanställning, tillträde: 2015-01-07 .
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Finspångs kommun - Bildning och kultur

Ansökan

Referens:
VUX15-01
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=bdf60c61-8e23-45ca-87b4-2e7844e10c35&TK=ef7b5083-a24e-417d-b0be-3eea6b603df8
Sista ansökningsdag:
2014-12-08


Senaste inkomna jobb