Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

SFI/SVA-lärare till Work for you i Kristinehamn

Om tjänsten

Work for you arbetar med arbetsmarknadstjänster och har varit kompletterande aktör till Arbetsförmedlingen sedan 2007. Idag finns vi på drygt 50 orter runt om i landet och arbetar med jobbförmedling, rehabilitering, omställning, utbildning, integration, rekrytering- och bemanning.

Läs mer på www.workforyou.se.

Work for you söker Sfi-lärare till Kristinehamn

Vill du göra skillnad?

Vill du arbeta i ett företag med tydliga värderingar, där människan är i fokus? Work for you arbetar med personer som av olika anledningar har hamnat långt ifrån arbetsmarknaden. Vi har tron att varje människa har en inneboende potential, hos oss blir din uppgift att hjälpa individen att hitta den.


Dina arbetsuppgifter:

Som SFI-lärare/vuxenlärare kommer du att arbeta med målgruppen nyanlända, som anvisas från Arbetsförmedlingen till vårt program Grundläggande moduler (GM). De människor vi möter har kortare skolgång än 6 år eller ingen skolgång alls. Många saknar en yrkesinriktning och har behov av yrkesorienterande insatser, andra har tidigare yrkes- och arbetslivserfarenhet som de behöver omsätta i svenska förhållanden via praktik med språkstöd.


Din tjänst handlar om att utveckla och förbättra människornas kunskaper i svenska språket samt förmedla en klar bild av det svenska samhället och hur den svenska arbetsmarknaden är uppbyggd och fungerar. Ditt arbete handlar om att ge en orientering i arbetslivet. En viktig del i programmet är att deltagarna kommer ut på en arbetsplats för att träna det svenska språket. 

Din profil:

Som person bör du ha god kommunikations-och samarbetsförmåga, vara flexibel och tycka om pedagogiska utmaningar. Vi förutsätter att du har en helhetssyn på integration och ett intresse för mångfaldsfrågor. Du har ett öppet sinne, god social förmåga och fungerar bra både i självständigt arbete och när du samarbetar med andra.

Du uttrycker dig mycket väl i såväl tal som skrift, och har goda kunskaper i Officepaketet.


Kvalifikationer:

• Behörig SFI-lärare eller lärare i svenska som andraspråk.
• Data/dokumentationsvana
• Gärna ha erfarenhet av studie och yrkesvägledning
• Det är meriterande om du har kunskap i ett eller flera språk så som arabiska, somaliska, persiska eller tigrinja.


Övrigt Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete med utvecklingsmöjligheter. Vi ser mångfald som en tillgång och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Rekryteringsprocess: Intervjuer kommer att ske fortlöpande. Vi tar inte emot några ansökningar via brev eller epost, följ länken nedan för att registrera din ansökan redan idag.

Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning

Omfattning: Heltid

Start: omgående

Varmt välkommen med Din ansökan redan idag!

Önskar du ytterligare information är du välkommen att kontakta Kassem Hussein, platschef Värmland, 072 – 050 37 89, Kassem.Hussein@workforyou.se

SFI-lärareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
-
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Work for you AB
Hemsida:
www.workforyou.se

Ansökan

Webbplats:
http://www.workforyou.se/om-oss/jobba-hos-oss/?aguid=4B2B270863C04C4A8FEADC5AB94DFBC5
Sista ansökningsdag:
2015-10-30


Senaste inkomna jobb