Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Babysiminstruktör

Om tjänsten

Du arbetar som simlärare med barn från 3 mån-2 år. Barnet har sin förälder med i vattnet så du undervisar både barnet och dess förälder, såväl enskilt som i grupp. Det är viktigt att du har god människokännedom och ett gott bemötande för såväl försiktiga barn och föräldrar som för dem som redan älskar vatten.

Att arbeta som babysiminstruktör är fantastiskt roligt! Undervisningen sker på ett mjukt och glädjefyllt sätt anpassat till barnens nivå. Du lär ut rörelsens betydelse i vattnet och barnen får simma både på mage och rygg. I samlingarna sjunger ni mycket och passar samtidigt på att utnyttja vattnets egenskaper till träning och avslappning. Förutom att simma lär du barnen att hålla fast i kanten eller annat som finns i bassängen. Ni tränar också på att hoppa i och vända tillbaka till kanten. Barnen tränar sin balans i simring, med armringar och att krypa och gå på flytmattan. Genom alla kurser löper en röd tråd med fokus på vattensäkerhet.Instruktörer sökes till världens bästa arbete!
Garanterat roligt och du får många härliga stunder tillsammans med barn och föräldrar!
Tjänsten gäller ett par timmar/vecka med start v. 2 2019. Praktik även nu under hösten.

OBS! Denna annons gäller babysim. Vi har ytterligare en annons ute gällande simlärare för barn 2-6 år.

Vi förväntar oss att du är engagerad, positiv och har lätt för att kommunicera med barn och föräldrar. Du måste vara tydlig, lyhörd och flexibel i din ledarroll.

Pedagogisk utbildning och/eller erfarenhet av arbete med barn är meriterande. Extra plus om du är utbildad instruktör.

Åhus Vattenharmoni AB är ett privat företag som bedriver simskoleverksamhet i Tivolibadet, Kristianstad och i Furuboda. Vi arbetar med barn från 3 månader upp till 6 år och har ca 250 barn som simmar hos oss varje vecka.

IdrottsinstruktörVillkor

Arbetsplats

Arbetsplats:
Åhus Vattenharmoni AB
Hemsida:
http://www.vattenharmoni.se

Ansökan

Referens:
Ansökan babysiminstruktör
E-postadress:
info@vattenharmoni.se
Sista ansökningsdag:
2018-10-07
Övrigt:
Om du är intresserad av att arbeta som babysiminstruktör hos oss är du välkommen att kontakta mig. Skriv ett brev där du berättar kort om dig själv och beskriver din bakgrund inom simning, pedagogiskt arbete etc. Varmt välkommen med ansökan! Vänliga hälsningar Jessica Linde


Senaste inkomna jobb